Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını Dizisinin Fettan Yenge İfakat Hakkındaki Gerçeği Ortaya Çıktı

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, ekrana geldiği ilk günden itibaren büyük bir hayran kitlesi yakaladı. Yalı Çapkını dizisinde sürekli kötülük yapan, ölen kocasının kardeşi Orhan ile yasak aşk yaşayan fettan yenge İfakat hakkında ortaya çıkan gerçek yürekleri dağladı.

Yayın Tarihi: 25.07.2023 23:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yalı Çapkını Dizisinin Fettan Yenge İfakat Hakkındaki Gerçeği Ortaya Çıktı

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, ekrana geldiği ilk günden itibaren büyük bir hayran kitlesi yakaladı.

Yalı Çapkını dizisinde sürekli kötülük yapan, ölen kocasının kardeşi Orhan ile yasak aşk yaşayan fettan yenge İfakat hakkında ortaya çıkan gerçek yürekleri dağladı.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, gerçek bir hikayeden uyarlandı.

Dizinin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, "Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterle empati yapacaksınız" demiş ve karakterlerin daha derinlikli olduğunu söylemişti.

İfakat, ölen kocasıyla tanışmadan önce Orhan'la aşk yaşıyorlarmış. Orhan'ın abisi ise İfakat'ı görüp beğenince Orhan sessiz kalıp köşesine çekilmiş. İfakat'ın ailesi ise Orhan ile ilişkisinden haberdar olduğu için kocası ölünce İfakat'ı kabul etmemiş. İfakat bu nedenle konakta kalmayı seçmiş. Fettan yenge İfakat hakkındaki gerçek herkesi üzdü. Meğer sert görünümünün altında büyük bir dram varmış.

STAR TV ekranlarının fenomen dizisi Yalı Çapını, her karakteriyle ayrı ayrı olay olmaya devam ediyor.

Sezon finaline giren dizinin yeni bölümleri büyük bir sabırsızlıkla beklenirken, Gülseren Budayıcıoğlu'nun yaşanmış hikayelerden uyarladığı dizide İfakat Yenge'nin geçmişi hala muallakta.

Bilmediğimiz acı dolu hikayesini duyunca, bizi sinirlendiren İfakat'a karşı kalpleriniz yumuşayacak...

Yalı Çapkını'nın gerçek bir hikayeden uyarlanmasının da büyük bir etkisi var elbette.

Gülçin Santırcıoğlu'nun canlandırdığı İfakat karakteri herkesi sinir etmeyi başarıyor. Fakat hiç beklemediği anlarda yaptığı iyiliklerle karakterinin nasıl olduğunu çözmemizde bizi uçuruma sürüklüyor.

İfakat'in büyük gelin olması, onu biraz daha söz sahibi yapıyor elbette. Konağın hanımı yerine geçen İfakat, evde sevilmediği gibi seyirci tarafından da sevilmiyor.

İfakat, ölen ve hiç görmediğimiz kocasıyla tanışmadan önce meğer çok büyük bir aşk yaşıyormuş.

Kocası hayatına girmeden önce Orhan'la büyük bir aşk yaşıyormuş İfakat. Daha sonra Orhan'ın abisi İfakat'i görüp beğenince, Orhan da sesini çıkartmamış ve köşesine çekilmiş.

Ailesi İfakat'i kabul etmeyince o da el mecbur konakta yaşamaya devam etmiş. Orhan'la yıllar öncesinden kalan aşkını da gizli saklı devam ettirmiş.

Kendi mutsuzluğunu da başkalarına yansıtmaya çalışıyormuş anlayacağınız.