Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını Dizisine Teşkilat Oyuncusu Katıldı

TRT1 Teşkilat oyuncusu Turgut Tunçalp, Yalı Çapkını dizisine katıldı. Tunçalp'in Pelin'in dayısı olarak diziye dahil olacağı ve ilginç bir soluk getireceği söyleniyor.

Yayın Tarihi: 27.10.2023 23:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yalı Çapkını Dizisine Teşkilat Oyuncusu Katıldı

TRT1 Teşkilat oyuncusu adres değiştirdi.

Artık Yalı Çapkını dizisinde olacak Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ederken diziye Teşkilat dizisinden bir oyuncu dahil oluyor. Star TV'nin Cuma akşamları yayımlanan Yalı Çapkını dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor. Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; OGM Pictures'ın Star TV için çektiği "Yalı Çapkını" dizisine çok iddialı bir aktör katılacak. “Yalı Çapkını” dizisi heyecan dolu hikâyesiyle seyirciyi ekran başına toplamaya devam ediyor. Diziye sezonun en flaş transferi yapılıyor. Son olarak “Teşkilat” dizisinde başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Turgut Tunçalp rekortmen diziye dahil oluyor. Tunçalp’in Pelin’in (Buse Buçe Kahraman) dayısı olacağı ve mafyatik duruşu ve ilginç özel hayatıyla diziye çok etkili bir soluk getireceği kulislerde konuşulan söylentiler arasında…

Öte yandan Turgut Tunçalp’in diziye yeni karakterlerle beraber geleceği öğrenildi.

O isimlerden biri güzelliği ve yeteneğiyle dikkat çeken Büşra Alnıtemiz… Büşra Alnıtemiz fenomen projede dayının kızı Pırıl’ı canlandıracak. Dizinin bir diğer yeni oyuncusu ise Sema Gültekin olacak ve diziye yeni bir aks açılacak.

ÇETİN TEKİNDOR DİZİYE VEDA MI EDECEK?

Öte yandan bazı haber sitelerinde dizide Halis ağa karakterine can veren Çetin Tekindor'un diziye veda edeceği öne sürüldü. Ancak bu iddia henüz doğrulanmadı. İddiaya göre senaryo gereği Halis ağa ölecek ve Çetin Tekindor diziye veda edecek.

Cuma akşamları reytinglerde Kızılcık Şerbeti ile kapışan Yalı Çapkını flaş bir transfer haberiyle gündeme geldi.

TRT 1'in ilgiyle izlenen yapımı Teşkilat'tan bir oyuncu Yalı Çapkını'nın kadrosuna katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yalı Çapkını'nın kadrosuna Teşkilat dizisinde Halit Başkan'ı canlandıran Turgut Tunçalp katıldı. PELO'NUN DAYISINI CANLANDIRACAK Teşkilat dizisinden ani bir kararla ayrılan başarılı aktörün ayrılık nedeni günler sonra ortaya çıkmış ve artık farklı roller oynamak ve farklı projelerde yer almak istediği için bu kararı aldığı belirtilmişti. Yalı Çapkını'ndaki reyting düşüşünün önüne geçmek için Buçe Buse Kahraman'ın canlandırdığı Pelin ve annesi de diziye geri döndürülmüştü. Turgut Tunçalp'in dizide Pelin'in dayısını canlandıracağı, mafyatik duruşu ve ilginç özel hayatıyla diziye çok etkili bir soluk getireceği öğrenildi. Konu ile ilgili kullanıcılardan 'Bir dayımız eksikti', 'Etkili bir giriş olur', 'Halit Başkan'ı burada da görmek iyi gelecek', 'Turgut bey ayrı bir hava katacak' gibi yorumlar geldi. Turgut Tunçalp Teşkilat'tan önce Oktay Kaynarca'nın başrol olduğu ve ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yine bir mafya olan Haşmet Façalı karakterini canlandırmıştı.