Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yalı Çapkını Dizisi Hikayesi ve Reyting Rekabeti

Yalı Çapkını dizisi, yeni bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırırken reytinglerde Kızılcık Şerbeti ile büyük bir rekabet içine girdi. Dizinin hikayesi ve karakterlerinin değişimi eleştiriler alırken, son bölümdeki bir sahne ise izleyiciler tarafından tepki çekti.

Yayın Tarihi: 07.10.2023 19:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yalı Çapkını Dizisi Hikayesi ve Reyting Rekabeti

Yeni Sezona Fırtına Gibi Başlayan Yalı Çapkını

Yalı Çapkını dizisi, Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Buçe Buse Kahraman ve Emre Altuğ gibi başarılı isimlerin rol aldığı bir dizi. Yeni bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırırken olaylar çığırından çıkmaya başladı.

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti Reyting Yarışı

Yalı Çapkını dizisi, Kızılcık Şerbeti ile Cuma akşamları reyting yarışına girmiş durumda. Geçtiğimiz sezon da Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını'ndan daha iyi reytingler elde etmişti. İkinci sezonda da benzer bir durum yaşanmaya başladı.

Yalı Çapkını Dizisinin Eleştirileri

Yalı Çapkını dizisi, hikaye konusunda eleştiriler alıyor. İzleyiciler, hikayedeki değişimi negatif olarak algılıyor ve karakterlerin durumu ve sahnelerdeki diyalogların yeterli olmadığını belirtiyor.

Yalı Çapkını'nın Tepki Çeken Sahnesi

Yalı Çapkını dizisi, son bölümünde Orhan'ın Dicle ile yakınlaşmasıyla tepki çekti. Dicle'nin henüz reşit olmaması ve Orhan'ın dudaklarına dokunması, izleyiciler tarafından pedofiliye özendirme olarak yorumlandı.