Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yabani Dizisi Reytinglerde Zirvede

Yabani dizisi reytinglerde zirvede yer alıyor. Aile dizisi ise reytinglerde geri planda kalmıştır. Yabani dizisine Tayanç Ayaydın yeni bir karakterle katılmıştır.

Yayın Tarihi: 05.10.2023 02:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yabani Dizisi Reytinglerde Zirvede

Geçtiğimiz akşam Kanal D'de Üç Kız Kardeş, Show'da Aile, ATV'de Ben Bu Cihana Sığmazam, TRT1'de Hayatımın Neşesi, Fox'ta Yabani ve Tv8'de MasterChef All Star'ın yeni bölümleri ile ekrana getirildi.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aile dizisi yeni sezonuna başladı.

AİLE DİZİSİ REYTİNGLERDE DİBE ÇAKILDI

Merakla beklenen Aile dizisi rakipleri karşısında güçlü duramadı. Reytinglerde gerilerde kaldı. 3 Ekim reyting sonuçları belli oldu. Totalde Yabani zirveyi korurken, AB'de ve ABC'de ilk sırayı Manchester United - Galatasaray aldı. Aile dizisi Total'e 16., AB ve ABC'de 5. oldu.

Meğer Sezen Aksu da Yalı Çapkını hayranıymış... Dizi için şarkı besteledi! Mert Ramazan Demir seslendirecek

O isim Kızılcık Şerbeti'ndeki dengeleri daha da bozacak! Olacakları şimdi Alev düşündün

Yabani Dizisi Reytinglerde Zirvede

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği sezonun iddialı dizisi Yabani yayınladığı günden bu yana reyting listesinde zirveyi bırakmıyor. Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi'nin başrollerinde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna Ömer dizisinden bomba bir isim daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dünün reyting şampiyonu “Yabani”ye Tayanç Ayaydın “Güven” rolüyle katılıyor. Doktor olan Güven “Yabani” dizisinde çok sürpriz bir karakterle ekibe katılıp hikâyeye yeni bir yön kazandıracak. Tayanç Ayaydın'ın diziye 7. bölümde katılacağı konuşuluyor.