Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yabani Dizisi: Oyuncular, Çekim Yerleri ve Konusu

Bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak yeni dizinin çekimleri İstanbul'un çeşitli mekanlarında gerçekleşiyor. Yabani dizisi, sokaklarda hayatta kalma mücadelesi veren Yaman'ın, yıllar sonra evine dönmesiyle kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor. Dizi, Halit Özgür Sarı, Dolunay Soysert, Bertan Asllani gibi oyuncularıyla dikkat çekiyor.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 18:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Yabani Dizisi: Oyuncular, Çekim Yerleri ve Konusu

Yabani Dizisi: Oyuncular, Çekim Yerleri ve Konusu

Bu akşam ilk bölümüyle ekranda olacak yeni dizinin çekimleri İstanbul'un çeşitli mekanlarında gerçekleşiyor. Bazı sahneler Zincirlikuyu ve Sarıyer'de gerçekleşirken bazı sahneler Şişli'de çekiliyor.

YABANİ DİZİSİ OYUNCULARI Halit Özgür Sarı Dolunay Soysert Bertan Asllani Osman Alkaş Şebnem Hassanisoughi Ayşegül Ünsal Sezer Arıçay Birgül Ulusoy

YABANİ DİZİSİ KONUSU NEDİR? Kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermiş olan Yaman çocukken yollarının kesiştiği Cesur Asi ve Umut'la kendine bir aile kurmuştur. Neden ve nasıl sokağa düştüklerinden bihaber olan bu dört genç çocukluk travmalarını geride bırakıp birbirlerine tutunmayı seçmişlerdir. Yaşadıkları zor hayat koşullarına rağmen mutludurlar.

Yabani Dizisi Oyuncuları

Halit Özgür Sarı, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Osman Alkaş, Şebnem Hassanisoughi, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy

Yabani Dizisi Konusu

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatıyor. Dizi herhangi bir yapımdan uyarlama değildir ve çekimleri de İstanbul'un farklı noktalarında gerçekleştiriliyor.