Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Xiaomi MIJIA Dictionary Pen: Lazer Destekli Tarayıcıya Sahip Dijital Kalem

Xiaomi, lazer destekli tarayıcıya sahip ve kağıt üzerindeki metinleri tarayarak anlık olarak çeviri yapmayı sağlayan dijital kalemini tanıttı. Bu cihaz, sadece kağıt üzerindeki paragrafları çevirmeye olanak sağlamıyor aynı zamanda fotoğrafları da çeviriyor. Sesli tercümenin de yer aldığı dijital üründe şu anda İngilizce, Rusça, Çince, Almanca ve Japonca gibi diller destekleniyor.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 20:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Xiaomi MIJIA Dictionary Pen: Lazer Destekli Tarayıcıya Sahip Dijital Kalem

Xiaomi MIJIA Dictionary Pen Özellikleri ve Fiyatı

Farklı ihtiyaçlara seslenen pek çok ürüne imza atan Xiaomi, bu sefer de lazer destekli tarayıcıya sahip ve kağıt üzerindeki metinleri tarayarak anlık olarak çeviri yapmayı sağlayan dijital kalemini tanıttı. Bu cihaz, sadece kağıt üzerindeki paragrafları çevirmeye olanak sağlamıyor aynı zamanda fotoğrafları da çeviriyor. Sesli tercümenin de yer aldığı dijital üründe şu anda İngilizce, Rusça, Çince, Almanca ve Japonca gibi diller destekleniyor. Bu dijital üründe aynı zamanda minik bir ekran da bulunuyor. Buradan uygulamalara ulaşmak mümkün oluyor. Söylendiği kadarıyla 96 dolarlık bir fiyata sahip olan cihazla İngilizce ve Çince metinler yüzde 99 oranında başarıyla çevriliyor.

Sözlük Kalemi Xiaomi MIJIA Dictionary Pen

Kitap okurken üzerinden geçtiğiniz kelimenin sözlük anlamını veren sözlük kalemleri uzun yıllardır hayatımızda. Gelişen teknoloji ile birlikte sözlük kalemleri de daha iyi hale geliyor. Xiaomi MIJIA oldukça gelişmiş bir sözlük kalemi satışa sundu. Xiaomi MIJIA Dictionary Pen lazer destekli tarayıcısı ile kâğıt üzerindeki metinleri tarayarak çeviriler yapıyor veya farklı amaçlar için kullanıcısına gönderiyor. Ayrıca kamera ile tüm paragrafı, fotoğrafları algılayabiliyor. Çift mikrofon ile sesli tercüme de yapabilen cihaz Rusça, İngilizce, Çince, Japonca, Almanca, Korece gibi pek çok dili destekliyor. Ekran üzerinde farklı uygulamalara erişim ve yapılan işlemlerin ön izlemesini görebilmek de mümkün. Cihaz İngilizce ve Çince metin aktarımını yüzde 99 başarı ile gerçekleştiriyor. Yine İngilizce ve Çince toplamda 15 milyon hazır kelime yer alırken Oxford ve Kingsoft gibi pek çok Çince-İngilizce sözlük ile de uyumlu. Xiaomi MIJIA Dictionary Pen 96$ civarında fiyat etiketine sahip.