Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Wonka Filmi Hakkında Bilgiler

Roald Dahl'ın popüler çocuk kitabı Charlie'nin Çikolata Fabrikası'na dayanan Wonka filmi, Willy Wonka'nın çikolata fabrikasının sahibi olduğu ve maceralarını anlatmaktadır. Film ayrıca Wonka'nın Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığını da konu almaktadır. Filmin yönetmeni Paul King, senaristleri ise Paul King, Roald Dahl, Simon Farnaby, Simon Rich ve Jeff Nathanson'dır. Oyuncu kadrosunda Timothée Chalamet, Rowan Atkinson, Hugh Grant, Ryan Gosling, Matt Lucas, Mathew Baynton, Olivia Colman ve daha birçok isim yer almaktadır. Wonka filmi 15 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecektir.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 08:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Wonka Filmi Hakkında Bilgiler

Wonka Filminin Yönetmeni ve Senaristleri

Wonka filminin yönetmeni Paul King'dir. Senaristliğini ise Paul King, Roald Dahl, Simon Farnaby, Simon Rich ve Jeff Nathanson üstlenmektedir.

Wonka Filminin Konusu

Roald Dahl'ın popüler çocuk kitabı Charlie'nin Çikolata Fabrikası'na dayanan film, Willy Wonka'nın çikolata fabrikasının sahibi olduğu ve maceralarını anlatmaktadır. Film ayrıca Wonka'nın Umpa Lumpalarla nasıl tanıştığını da konu almaktadır.

Wonka Filminin Oyuncuları

Filmde Timothée Chalamet, Rowan Atkinson, Hugh Grant, Ryan Gosling, Matt Lucas, Mathew Baynton, Olivia Colman, Freya Parker, Sally Hawkins, Keegan Michael Key, Natasha Rothwell, Tom Davis, Simon Farnaby, Calah Lane, Colin O'Brien, Pierre Bergman, Ellie White, Murray McArthur, Paterson Joseph, Jim Carter, Rakhee Thakrar, Kobna Holdbrook-Smith, Grant Crookes, Lee Bridgman, Rich Fulcher, Giorgio Spiegelfeld, Jag Patel, Tracy Ifeachor, Rufus Jones, Justin Edwards, Alfredo Tavares, Catherine Millsom ve Misa Koide gibi birçok oyuncu yer almaktadır.

Wonka Filminin Vizyon Tarihi

Wonka filmi 15 Aralık 2023 tarihinde vizyona girecektir.