Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

WhatsApp, Rehberde Kayıtlı Olmayan Numaralarla Sohbet Başlatma Özelliği Sunacak

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, rehberde kayıtlı olmayan numaralar ile sohbet başlatma özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik sayesinde WhatsApp üzerinde kullanıcılar bir numarayı kaydetmeden arama yapabilecek ve yeni sohbet başlatabilecek. Bu özellik, bilinmeyen numaralardan gelen çağrıları cevaplarken numarayı kaydetmeden kim olduğunu öğrenmek isteyen kullanıcılara da kolaylık sağlayacak.

Yayın Tarihi: 20.07.2023 21:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

WhatsApp, Rehberde Kayıtlı Olmayan Numaralarla Sohbet Başlatma Özelliği Sunacak

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, rehberde kayıtlı olmayan numaralar ile sohbet başlatma özelliğini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Wabetainfo'da yer alan habere göre, bu özellik ile rehberinizde kayıtlı olmayan bir telefon numarasını WhatsApp uygulamasına girdiğinizde kişiler kısmının dışında yeni gelecek arama alanından bulabileceksiniz.

Ayrıca iOS üzerinden WhatsApp kullanıyorsanız, sohbet listesinden yeni sohbet başlat seçeneğine tıkladığınızda arama çubuğuna kayıtlı olmayan telefon numarasını girerek bu numara ile yeni sohbet başlatabileceksiniz.

WhatsApp'a gelmesi planlanan bu özellik sayesinde sohbet başlatmak istenilen numarayı rehbere kaybetmeye gerek kalmayacak. Bu özellik en çok da bilinmeyen numaralardan çağrı geldiğinde numarayı kaydedip WhatsApp'tan kim olduğuna bakanların işine yarayacak.

WhatsApp üzerinde kullanıcılar artık bir numarayı kaydetmeden uygulama üzerinden arayabilecek hatta yeni sohbet başlatabilecek.

WhatsApp, uygulama içinde rehbere kayıtlı olmayan numaralar ile sohbet başlatabilme özelliğini kullanıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Wabetainfo'nun haberine göre, bilinmeyen bir telefon numarasını uygulama içinde girdiğinizde, WhatsApp, kişilerinizin dışında bir arama gerçekleştirecek.

Ayrıca iOS üzerinden WhatsApp kullanıyorsanız, sohbet listesinden yeni sohbet başlat seçeneğine dokunduktan sonra arama çubuğuna kayıtlı olmayan telefon numarasını girerek bu numara ile yeni sohbet başlatabileceksiniz.

NUMARALARI REHBERE KAYDETMEYE GEREK KALMAYACAK

Böylelikle artık WhatsApp üzerinden sohbet başlatmak istediğiniz numarayı rehberinize kaydetmenize gerek kalmayacağı belirtildi.

Bazı kullanıcılar bilinmeyen numaralardan çağrı geldiğinde WhatsApp üzerinden kim olduklarını öğrenmek için onları kaydedip fotoğraflarına baktıktan sonra rehberlerinden silmeyi unutabiliyor.

Bu özellikle beraber artık telefon numaraları rehbere kaydedilmeden WhatsApp üzerinden görüntülenebilecek.