Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

WhatsApp, Çoklu Hesap Desteği ile Kullanıcıların İşini Kolaylaştırıyor

WhatsApp, Android kullanıcılarına çoklu hesap desteği sunarak kullanıcıların işini kolaylaştırıyor. Şu an için sadece bir ek profil eklemeye izin veren bu özellik, ilerleyen zamanda daha fazla hesap eklemeye olanak tanıyacak.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 13:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

WhatsApp, Çoklu Hesap Desteği ile Kullanıcıların İşini Kolaylaştırıyor

WhatsApp, Çoklu Hesap Desteği ile Kullanıcıların İşini Kolaylaştırıyor

Hem Android hem iOS hem de Windows uygulamalarında yeni özelliklere kavuşan WhatsApp bu yıl belki de en önemli yeniliklerden birini geniş çaplı kullanıma sunuyor. Bir cihaza iki hesaptan bahsediyoruz. Daha önce test edilen ve sınırlı sayıda beta kullanıcısına sunulan bu faydalı özellik şimdi daha geniş bir kitleye ulaşıyor.

WhatsApp bu özelliği ilk kez Haziran ayında test etmeye başlamış sızıntılar da bu dönemde ortaya çıkmıştı. Ancak aradan geçen birkaç aylık sürenin ardından artık hazır hale getirildi diyebiliriz. Öyle ki WhatsApp Android (2.23.18.21 (beta)) sürümünde şu an itibariyle kullanıcılar bu yenilikten faydalanabiliyor. Android kullanıcılarına sunulmaya başlayan çoklu cihaz desteği şu an için yalnızca bir ek profil eklemeye izin veriyor. Ancak WhatsApp ilerleyen bu zamanda bu sınırı da artıracaktır. Daha önceden böyle bir şey mümkün değildi. Kullanıcılar mevcut sürümde birden fazla hesap ekleyemezken bunu sadece üçüncü taraf güvenilir olmayan klon uygulamaları ile gerçekleştirebiliyordu.

Son olarak bu özellik WhatsApp rakibi Telegram'da 2017'den bu yana mevcut.