Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Volkan Demirel Hatayspor'un Fenerbahçe Maçı Öncesi Kanat Oyuncularıyla İlgileniyor

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Fenerbahçe maçı öncesi kanat oyuncularıyla ilgileniyor. Antrenmanlardaki futbolcuların hırsı dikkat çekiyor. Ayrıca, Demirel depremden sonra tanıştığı bir Galatasaray taraftarıyla samimi bir ilişki kurduğunu anlattı.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 23:28
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Volkan Demirel Hatayspor'un Fenerbahçe Maçı Öncesi Kanat Oyuncularıyla İlgileniyor

Fenerbahçe Maçı Öncesi Hazırlıklar

Super Lig'de pazar günü Fenerbahçe'ye konuk olacak Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, kanat oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Hatayspor, Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu'nda sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde gerçekleşen antrenmanda taktik ve dar alan çalışması gerçekleştirildi. Ligin iki namağlup takımının karşılaşacağı maç öncesinde rakibini kanatlardan yıkmak isteyen Volkan Demirel, kanat oyuncularıyla yakından ilgilenirken, futbolcuların antrenmanlardaki hırsı dikkat çekti. Hatayspor, Fenerbahçe maçına kadar hazırlıklarını Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu'nda sürdürecek.

Volkan Demirel ve Galatasaray Taraftarı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, depremden sonra tanıştığı bir Galatasaray taraftarı ile arasında geçenleri anlattı. "İŞİ GÜCÜ BIRAKIP KAMPA YANIMIZA GELİYOR" Taraftarla arasında geçenleri anlatan Demirel, "Galatasaraylı plakası da 31 GS ile başlıyor. İlk gün geldi yanıma oturduk. Şimdi çok samimiyiz, işi gücü bırakıp kampa yanımıza geliyor" dedi. "ZAMANINDA SANA ÇOK ŞEY SÖYLEDİM" Taraftarın kendisine "Hocam yemin ederim sana zamanında çok şey söyledim ama kusura bakma" dediğini dile getiren Demirel, Bilmeden söylenenlerin önemli olmadığını ama tanıdıktan sonra herkesin fikrinin değiştiğini belirtti.