Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Vodafone ve Setur'dan Seyahat Yanımda İşbirliği

Vodafone, Seyahat Yanımda platformunda Setur ile işbirliği yaparak seyahat deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 11:24
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 11:26

Vodafone ve Setur'dan Seyahat Yanımda İşbirliği

Vodafone'dan Setur İle Yeni Bir Seyahat Deneyimi

Vodafone, Seyahat Yanımda platformunu güçlendirerek, Setur ile stratejik bir işbirliğine gitti. Bu yeni ortaklık, müşterilere daha iyi bir seyahat deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yusuf Aysal: Müşteri Memnuniyetine Odaklanıyoruz

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, "Müşteri taleplerine hızlı bir biçimde yanıt vererek Vodafone'un seyahat sektöründeki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyoruz," dedi. Bu işbirliği ile Seyahat Yanımda kullanıcılarına modern ve kullanıcı dostu bir ara yüz sunuluyor.

Seyahat Yanımda, kullanıcıların seyahat planlamasını daha kolay ve hızlı bir şekilde yapmasını sağlıyor. Setur'un geniş ürün yelpazesi, müşterilere daha fazla seçenek sunarak, seyahatlerini esnek bir şekilde planlamalarına olanak tanıyor.

Hızlı ve Sorunsuz Seyahat Rezervasyonu

Yeni işbirlikleri sayesinde, platform kullanıcıları, seyahatlerini daha sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilecek. Seyahat Yanımda, uçuş ve konaklama seçenekleri sunarak, seyahat planlamalarını kolaylaştırıyor.

Vodafone Red aboneleri, bu yeni seyahat platformundan özel avantajlarla faydalanabilecek ancak Hepiniz bu olanaklardan yararlanabilecek. Seyahat Yanımdaya, Vodafone Yanımda mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden erişim sağlamak mümkün.

Sürdürülebilir Turizm Vurgusu

Aysal, sürdürülebilir turizm uygulamalarının önemine dikkat çekerek, çevre dostu bir yaklaşım geliştirmek istediklerini belirtti. Setur Genel Müdürü Ahmet Sönmez de bu işbirliğinin hem firmalar için hem de müşteriler için büyük bir değer taşıdığını ifade etti.

Sönmez, dijitalleşmenin turizmi dönüştürdüğünü, sürdürülebilir turizm ve kişiselleştirilmiş seyahat deneyimlerinin yatırımlarının temelini oluşturduğunu belirtti. İki lider markanın bir araya gelerek mükemmel bir seyahat deneyimi sunmayı amaçladıklarını vurguladı.

Vodafone'un seyahat platformu Seyahat Yanımda, müşterilerine daha iyi bir seyahat deneyimi sunmak...

Vodafone'un seyahat platformu Seyahat Yanımda, müşterilerine daha iyi bir seyahat deneyimi sunmak için Setur ile işbirliği yaptı. Açıklamada, Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal'ın görüşlerine yer verildi.