Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Vodafone Mobil Ödeme ile Faturalara Yansıyan QR Kodla Ödeme İmkanı

Vodafone Mobil Ödeme ile faturalara yansıyan QR kodla ödeme imkanı sunan Vodafone, müşterilerine daha kolay ve hızlı bir alışveriş deneyimi sağlıyor.

Yayın Tarihi: 13.08.2023 17:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Vodafone Mobil Ödeme ile Faturalara Yansıyan QR Kodla Ödeme İmkanı

Vodafone hat sahipleri için açıklama geldi!

Vodafone’un son inovasyonu ile birlikte Vodafone Mobil Ödeme müşterileri, faturaya yansıtarak yaptıkları ödemelerde bayilerdeki QR kodla kişisel dijital asistan TOBİ üzerinden kod satışı yapıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları kaydetti: “Son yaptığımız inovasyonla da Vodafone Mobil Ödeme çözümümüzle faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek alışveriş yapma imkanı sağlıyoruz. Dijital Abonelik, Oyun ve Uygulama Mağazası alışverişlerinin yanı sıra e-ticaret platformumuz Her Şey Yanımda’da yapılan harcamaları müşterilerimizin faturasına yansıtma veya ön ödemeli hatlarında bakiyeden düşme imkanı sunuyoruz. Bu yeni iş birliğimizle birlikte müşterilerimiz bayilerimizdeki QR kodu okuttuklarında, dijital asistanımız TOBi’nin yönlendirmesi sayesinde oyun kodu veya dijital abonelik kodu satın alımlarını Vodafone faturalarına yansıtarak ödeyebilecek”.