Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Visca'nın Avcı ile Yeniden Yükselişi

Visca'nın Alanyaspor maçındaki performansı, teknik direktör Abdullah Avcı'nın geri dönüşüyle birlikte yeniden yükselişe geçti. Visca, Avcı'yla birlikte daha özgür ve daha yaratıcı bir futbol oynuyor. Avcı, Visca'ya daha fazla sorumluluk veriyor ve onun yeteneklerini ortaya çıkarmasını sağlıyor. 33 yaşındaki sağ kanadın, Avcı'nın geri dönüşünden dolayı çok mutlu olduğu ifade edildi. Sezon başında ayrılmak istediği iddialarıyla gündeme gelen Boşnak yıldızın Avcı'yla beraber yeniden doğması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 12:39
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Visca'nın Avcı ile Yeniden Yükselişi

Visca'nın Alanyaspor maçındaki performansı, teknik direktör Abdullah Avcı'nın geri dönüşüyle birlikte yeniden yükselişe geçti.

Visca, Avcı'yla uzun yıllar Başakşehir'de çalıştıktan sonra Trabzonspor'da da deneyimli teknik adamla şampiyonluk yaşamıştı. Sezon başında ayrılmak istediği iddialarıyla gündeme gelen Boşnak yıldız, Avcı'nın geri dönüşüyle birlikte yeniden eski formuna kavuştu.

Visca'nın Avcı'yla Dönüşü

Visca, Avcı'yla birlikte daha özgür ve daha yaratıcı bir futbol oynuyor. Avcı, Visca'ya daha fazla sorumluluk veriyor ve onun yeteneklerini ortaya çıkarmasını sağlıyor. Visca'dan, Alanyaspor maçındaki performansını sürdürmesi bekleniyor.

33 yaşındaki sağ kanadın, Avcı'nın geri dönüşünden dolayı çok mutlu olduğu ifade edildi. Sezon başında ayrılmak istediği iddialarıyla gündeme gelen Boşnak yıldızın Avcı'yla beraber yeniden doğması bekleniyor.