Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Victor Nelsson Tottenham'a Transfer Oluyor

Galatasaray'ın yıldız stoperi Victor Nelsson, Tottenham'a transfer oluyor. Nelsson, Davinson Sanchez'in transferiyle takımda düşünülmemeye başladı ve Ocak ayında Tottenham ile sözleşme imzalayacak. Tottenham daha önce de Nelsson için Galatasaray'ın kapısını çalmış ancak transfer gerçekleşmemişti. Nelsson, Galatasaray formasıyla 93 maçta 2 gol ve 1 asist kaydetmiştir. Son olarak Beşiktaş maçında yedek kalan Nelsson, maç öncesinde sahaya çıkmamıştır.

Yayın Tarihi: 21.10.2023 19:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Victor Nelsson Tottenham'a Transfer Oluyor

Galatasaray'ın yıldız stoperi Victor Nelsson performansıyla birçok Avrupa ekibinin radarına girmişti.

Davinson Sanchez transferinin ardından kadroda düşünülmeyen Victor Nelsson takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. İngiliz basınında yer alan habere göre; Premier Lig ekibi Tottenham, ocak ayında Victor Nelsson ile sözleşme imzalayacak.

VICTOR NELSSON, TOTTENHAM YOLCUSU

Galatasaray'da forma giyen Danimarkalı stoper Victor Nelsson yuvadan uçuyor. Tottenham'dan transfer edilen Davinson Sanchez'in formayı kapmasının ardından Nelsson takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirmişti. İngiliz ekibi Tottenham, Victor Nelsson ve Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE DE İSTEMİŞLERDİ

Tottenham, Victor Nelsson için Galatasaray'ın kapısını yaz transfer döneminde de çalmış ancak İngiliz ekibi, sarı-kırmızılıların istediği 25 milyon euro bonservis bedelini ödemeyi kabul etmeyince transfer gerçekleşmemişti.

GALATASARAY RAKAMLARI

Victor Nelsson, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 93 maça çıkarken 2 gol 1 asist ile skora etki etmeyi başardı.

Nelsson Beşiktaş Maçında Yedek Kaldı

Trendyol Süper Lig'in 9. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Sarı-kırmızılılarda yedek kalan Danimarkalı stoper Victor Nelsson, maç öncesinde ısınmak için sahaya çıkmadı. Kulübedeki diğer tüm isimler saha kenarında ısınırken, 24 yaşındaki savunmacı yer almadı. Nelsson'un geçtiğimiz günlerde ülkesinin basınına yaptığı açıklama tepki çekmişti.