Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Vakıfbank'tan 10 Sene Ödemeli Konut Satışı!

Vakıfbank, uygun fiyatlarla konut satışı yapmaktadır. Evler krediye uygun olarak satışa çıkartılmış olup, fiyatlar 190 bin TL ile 410 bin TL arasında değişmektedir. Konut almak isteyenler şubeler üzerinden başvuru yapabilir ve online teklif verebilirler.

Yayın Tarihi: 29.07.2023 23:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Vakıfbank'tan 10 Sene Ödemeli Konut Satışı!

Vakıfbank'tan 10 Sene Ödemeli Konut Satışı!

Vakıfbank gayrimenkul satışını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Evler krediye uygun olarak satışa çıkartılırken fiyatlar 190 bin TL ile 410 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Nereden başvuru yapılıyor? Türkiye'de her ay ev almak daha da zorlu bir süreç olmaya başladı. Ev sahiplerinin enflasyon nedeniyle sürekli olarak fiyatları arttırması ihtiyaç sahiplerinin kirada kalmasına neden oluyor. Oluşan bu sorunla mücadele etmek için bakanlıklar harekete geçerken uygun fiyatlı konut satışı TOKİ tarafından gerçekleştiriliyor. İsmi kurada çıkmayan kişiler ise farklı alternatiflere yönelmekte.Bu noktada, kamu bankalarının satışa sunduğu gayrimenkuller önemli bir çözüm sunuyor. Uygun fiyatlarla konut, iş yeri ve arsa sahibi olma fırsatı sunan bu gayrimenkuller, kredi uygunluğu sayesinde kolay ödeme imkanı sağlamakta. Vakıfbank'ın ihale yöntemiyle satışa çıkardığı birçok daire, vatandaşlar arasında büyük ilgi görüyor. İhaleye uygun olarak satışa çıkartılan konutlar için şubelerde gerekli belgelerin imzalanmasıyla birlikte online olarak teklif verilebiliyor.

Fiyatlar 190 Bin TL'den Başlıyor

Ihale yöntemine uygun şekilde satışa sunulan evler 190 bin TL'den başlarken fiyatlar 410 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Krediye uygun olarak satışa çıkartılan bu ikinci el konutlara teminat tutarının yatırılmasıyla birlikte teklif verilebiliyor.Vakıfbank'ın gayrimenkul satışları, uygun fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri sunarak ev sahibi olmak isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor. İkinci el evler için kredi kullanmak için bankayla görüşülmesi gerekmekte. Vatandaşlar şubelere giderek ne kadar kredi çekilebileceğini öğrenebilir. Kredi kullanımı için kredi notunun belirli bir seviyenin üstünde olması gerekmektedir.

Nasıl Teklif Verilebiliyor?

Vakıfbank, satışa çıkarttığı konutlar için vatandaşların teklif verebilmesi için belirli prosedürler uygulamaktadır. Konut almak isteyenler, şubeler üzerinden bazı belgeleri bizzat imzalayarak işlemlerini gerçekleştirmelidir. Daha sonra, sisteme giriş yapabilmek için Vakıfbank tarafından gönderilecek SMS ile şifre alınabilir.İlan fiyatları ise bankanın alacağı yeni kararlara ve yapılan tekliflere göre değişebilir. Bu nedenle, güncel fiyatları ve detaylı bilgileri almak için vatandaşlar Vakıfbank'ın resmi gayrimenkul satış platformuna giriş yapabilirler.