Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Vakıfbank, Nakit Sıkıntısı Çekenlere Kolaylık Sağlıyor

Nakde ihtiyacı olanlar için kampanyalarını sürdüren Vakıfbank, ekim ayı başlangıç faizini bildirdi. Merkez Bankası’nın politika faizini artırmasının ardından piyasada yüzde 5’i aşan ihtiyaç kredisi faiz oranı, nakde sıkışanların kredi çekmesini zorlaştırmaya başladı. Bu kapsamda nakde sıkışanların imdadına yetişen Vakıfbank, kamu bankası olarak düşük faizli krediyi hemen devreye aldı.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 16:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Vakıfbank, Nakit Sıkıntısı Çekenlere Kolaylık Sağlıyor

Vakıfbank’a başvuran nakit sıkıntısı çekmiyor: 100 bin TL’ye kadar kredi almak isteyene bir SMS yetiyor!

Nakde ihtiyacı olanlar için kampanyalarını sürdüren Vakıfbank, bugün gerçekleştirecek olduğu kampanyalara dair önemli açıklamalar yaptı. Vakıfbank, ekim ayı başlangıç faizini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Vakıfbank’ın Ekim Ayı Kredi Kampanyası

Merkez Bankası’nın politika faizini artırmasının ardından piyasada yüzde 5’i aşan ihtiyaç kredisi faiz oranı, nakde sıkışanların kredi çekmesini zorlaştırmaya başladı. Bu kapsamda nakde sıkışanların imdadına yetişen Vakıfbank, kamu bankası olarak düşük faizli krediyi hemen devreye aldı. Devreye aldığı kredi paketiyle nakde ihtiyacı olanlara nakit sağlayacak olan Vakıfbank, bu kapsamda nakit ihtiyacı olanların nasıl başvuru yapması gerektiğini anlatan yazılı bir açıklama yaptı.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Nakde ihtiyacı olanlara çağrıda bulunan kredi kampanyasının yazılı metnini paylaşan Vakıfbank, ekim ayı itibariyle güncellediği faiz oranını bildirdi. Kredilerin geri ödemesine ilişkin çeşitli avantajları devreye almış olan Vakıfbank, aynı zamanda kredi ihtiyaçlarını gidermek isteyenlerin nasıl başvuru yapması gerektiğine ilişkin de ayrıntılı bir şekilde bilgi verdi. Vakıfbank’a SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenlerin yapması gereken işlemler şu şekildedir:

  • Aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS gönderebilirsiniz.

Geri Ödeme Seçenekleri

Vakıfbank, kredi geri ödemelerini kolaylaştırmıştır. Aylık eşit taksitli ödeme yapabileceğiniz gibi artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli olarak geri ödeme yapabilirsiniz. İhtiyaç kredisinde tutara göre değişmekle birlikte 36 aya varan vade sunan Vakıfbank, kredi başlangıç faiz oranını yüzde 3,69 olarak belirlemiştir.