Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Vakıfbank Konut Kredisi Taksit Hesaplama

Vakıfbank'tan konut kredisi çekmek isteyenler için taksit hesaplama ve kampanya detayları. Ayrıca Vakıfbank'ın bireysel tüketici kredisi kampanyası hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 09:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Vakıfbank Konut Kredisi Taksit Hesaplama

Vakıfbank Konut Kredisi Taksit Hesaplama

Vakıfbank’tan konut kredisi çekecek olanlar için yeni kredi maliyetleri belli oldu. 900.000 TL tutarında konut kredisi çekilirse aylık taksit kaç TL olur? Ev sahibi olmanın oldukça külfetli bir hal alması konut kredisi için taleplerin artmasını sağladı. İnsanlar kira sorunundan kurtulmak için bir eve ihtiyaç duyuyorlar. İmkanların zorlanması ile bir miktar para bir araya getiriliyor. Eksik kalan kısım için ise konut kredisi çekilerek bir evi satın alacak toplam para bir araya getiriliyor. Vakıfbank da çokça konut kredisi veren bankalar arasında yer alıyor. Vakıfbank’tan konut kredisi çekenler hangi maliyetlerle karşılaşıyorlar?

Vakıfbank Konut Kredisi Kampanyasının Özellikleri Nelerdir?

Vakıfbank’tan konut kredisi çekilmesi durumunda karşılaşılan avantajlar ve kurallar merak konusu ediliyor. Vakıfbank konut kredisi kampanyasına dair son bir açıklama yaparak müşterileri bilgilendirdi. Vakıfbank’ın kampanyası kapsamında konut kredisi çekecek müşteriler aylık yüzde 2,99 oranında kredi faiziyle karşılaşıyorlar. Bu faiz oranı bugünün koşullarında makul olarak görülüyor. Başka bankalarda konut kredisi faizleri çok daha yüksek olabiliyor. Vakıfbank’ın açıklamış olduğu kampanyaya göre konut kredisi en fazla 120 aya kadar vade ile veriliyor. 10 yıl boyunca taksitler halinde konut kredisi borcu geri ödeniyor. Bu uzun vade ile konut kredisi taksit tutarı biraz daha düşürülebiliyor. Kısa vadelerde ise taksit tutarı çok daha yüksek olacağı için konut kredisi kullanmak oldukça güç bir hale gelecekti.

900.000 TL Konut Kredisi Hesaplaması

Vakıfbank'tan konut kredisi çekenler 120 ay vadeli 900.000 TL kredi talep etmeleri durumunda kredi maliyetleri aylık yüzde 2,99 oranında faizle hesaplanıyor. Bu kredinin aylık taksiti 27.717 TL oluyor. Toplam kredi maliyeti ise 3.326.138 TL olarak açıklandı.

Vakıfbank Bireysel Tüketici Kredisi Kampanyası

Vakıfbank, vatandaşlara acil nakit ihtiyacını karşılamak için 10.000 TL ile 50.000 TL arasında değişen tutarlarda ve 36 ay vadeli bireysel tüketici kredisi imkanı sunuyor. Gelir belgesi talep etmeksizin başvuru yapabileceğiniz bu kampanya, finansal ihtiyaçlarınıza hızlı ve kolay bir çözüm sunuyor. Vakıfbank'ın kamu destekli yapısı, düşük faiz oranlarıyla kredi fırsatları sunmasını sağlıyor. Bu yeni kredi kampanyası da bu avantajları taşıyor. Hem 10.000 TL hem de 50.000 TL gibi farklı tutarlarda sunulan kredi seçenekleriyle ihtiyacınıza uygun çözümler bulabilirsiniz. 36 ay vadeli ödeme seçeneği sayesinde ödeme planınızı esnek bir şekilde yönetebilirsiniz. Ayrıca, gelir belgesi talep edilmediği için başvuru süreci hızlı ve pratik bir şekilde tamamlanabiliyor. Kredi Kampanyasına Başvuru Şartları Vakıfbank'ın bireysel tüketici kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların belirli başvuru şartlarını karşılamaları gerekiyor. Kampanyaya katılabilmek için 18 yaşından büyük olmanız ve daha önce herhangi bir bankadan kredi kullanmamış olmanız gerekiyor. Başvurunuzu banka şubesine giderek kimlik belgesi ile yapabileceğiniz gibi, Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden online başvuru işlemini de gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuzun ardından banka, başvuru sonucunu size ileterek onay almanız durumunda krediyi hemen kullanmanıza olanak sağlayacaktır.