Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Uzman Psikolog Esra Ezmeci: Cinsellik, Yağlar ve Yargıtay Kararları

Uzman Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada takipçilerinden gelen absürt cinsellik sorularını yanıtlarken, kadınlara dişilik tavsiyeleri veren ve afrodizyak yağlar üreten bir isim. Son olarak yargıtay kararlarını yorumlayan Ezmeci, avukatların tepkisini çekti.

Yayın Tarihi: 06.10.2023 12:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Uzman Psikolog Esra Ezmeci: Cinsellik, Yağlar ve Yargıtay Kararları

Uzman Psikolog Esra Ezmeci

Sosyal medyada takipçilerinden gelen absürt cinsellik sorularını ve itiraflarını yanıtlayarak adından söz ettiren bir isim. Ezmeci aynı zamanda çıkardığı yağlara dair verdiği tavsiyelerle de gündeme geliyor. Özellikle vajinaya lavanta yağı damlatılması konusunda verdiği tavsiyeyle gündem olan Esra Ezmeci son olarak Çağla Şıkel'in sunduğu programa konuk oldu. Boşanmaya dair yargıtay kararlarını yorumlayan Esra Ezmeci, özellikle avukatların tepkisini çekti. Feyza Altun gibi isimler Esra Ezmeci'nin bu konuda yorumda bulunmasına tepki göstererek 'Yargıtay kararı yorumlamak sana mı düştü?' tepkisinde bulundu.

Kadınlara Dişilik Tavsiyeleri

Uzman Psikolog Esra Ezmeci, her fırsatta kadınlara dişilik tavsiyeleri veren, 'vazgeçilmezlik sırrı' adı altında kadınlar için afrodizyak ve cinsel haz artırıcı yağlar üreten bir isim. Sosyal medyada takipçilerinden gelen absürt cinsellik sorularını ve itiraflarını yanıtlayan, kadın-erkek ilişkileri üzerine kitaplar da yazan Ezmeci, geçtiğimiz günlerde Çağla Şıkel'in sunduğu programa konuk oldu. Boşanmaya dair yargıtay kararlarını yorumlayan Esra Ezmeci, özellikle avukatlık mesleğini icra eden kişilerin tepkisini çekti.