Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin Yeni Kitabı: Beni Neden Sevmedin Anne?

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin son kitabı 'Beni Neden Sevmedin Anne?' ile ilgili detaylar ve dün akşam Instagram hesabında düzenlediği soru-cevap etkinliği hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 22.06.2023 21:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin Yeni Kitabı: Beni Neden Sevmedin Anne?

Esra Ezmeci'nin Yeni Kitabı: Beni Neden Sevmedin Anne?

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderiler, kaleme aldığı kitaplar, konuk olarak katıldığı televizyon programlarında yaptığı açıklamalar ve diğer özellikleri ile son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olmaya devam eden Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor.

Son olarak “Beni Neden Sevmedin Anne?” isimli yeni kitabı ile adından söz ettiren ünlü Psikolog Esra Ezmeci, kitabında etkili iletişim tekniklerinden bahsetti. Duygusal bir yönü de olan kitap kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takip altına alınırken Ezmeci dün akşam da soru- cevap etkinliği ile adından söz ettirmeyi başardı. Instagram hesabı üzerinden düzenlemiş olduğu yeni etkinliği aracılığı ile onlarca sosyal medya kullanıcısına problemlerinin çözümlerine yönelik tavsiyelerde bulunan Ezmeci, belki de yanıtı milyonları ilgilendiren o soru ile dikkat çekti.