Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Keçiörengücü Kulübü'nü Ziyaret Etti

Ankara Keçiörengücü Kulübü'ne ziyarette bulunan Bakan Uraloğlu, başarı diledi ve forma hediye alarak destek verdi.

Yayın Tarihi: 13.08.2024 18:27
Güncelleme Tarihi: 13.08.2024 18:27

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Keçiörengücü Kulübü'nü Ziyaret Etti

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Ankara Keçiörengücü Kulübü'nü Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'nın gururu olan Keçiörengücü Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Yakın zamanda Trendyol 1. Lig'de mücadele eden takım, tesislerini Bakan Uraloğlu'na tanıttı.

Tesis Turu ve Fikir Alışverişi

Bakan Uraloğlu, ziyaret sırasında Ankara Keçiörengücü Kulübü Başkanı Sedat Tahiroğlu ile bir araya gelerek, kulüp hakkında bilgiler aldı. İki isim, sporun ve kulübün geleceği üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Forma Hediyesi ve Başarı Dilekleri

Takımın bu sezonki başarısı için iyi dileklerini ileten Uraloğlu, kulüp başkanı Tahiroğlu'na anlamlı bir hediye ile karşılık verdi. Başkan Tahiroğlu, Bakan Uraloğlu’na isminin yazılı olduğu 61 numaralı formayı takdim etti.

Bu tür ziyaretlerin sporun gelişimine katkı sağladığına inanan Uraloğlu, Keçiörengücü Spor Kulübü'nün başarısını önemsemenin yanı sıra, genç atletlere destek vermenin de gerekliliğini vurguladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu (solda), Ankara Keçiörengücü Kulübü'nü ziyaret...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu (solda), Ankara Keçiörengücü Kulübü'nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Sedat Tahiroğlu (sağda), Uraloğlu'na isminin yazılı olduğu 61 numaralı formayı verdi.