Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ukrayna Ordusundan Putin İddiaları

Rusya ile savaş halinde olan Ukrayna ordusundan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili tuhaf bir iddia geldi. Tümgeneral Kyrylo Budanov, Putin'in hayatta olup olmadığından emin olmadığını açıkladı. Putin yerine dublörünün konuştuğunu iddia eden Budanov, bunu kanıtlamak için Putin'in saatine bakarken yanlış bileğe baktığı görüntüleri gösterdi. Ayrıca konuyla ilgili bir iddia da Rus profesör Dr. Valery Solovey'den geldi. Solovey, gerçek Putin'in 2024 Başkanlık seçimlerine katılma şansının olmadığını düşündüğünü açıklayarak şöyle konuştu: 'Yataktan zorlukla kalkabiliyor, giyinmekte zorluk çekiyor, fiziksel olarak bir sonraki seçime katılması mümkün değil.' Ukraynalı Tümgeneral Kirilo Budanov, Rusya Devlet Başkanı'nın sağlık durumunun kötü olduğunu iddia etti. Birkaç ay önce paylaşılan fotoğraflarda Putin'in çenesindeki değişiklik 'dublör' iddialarını kuvvetlendirmişti. Geçen aylarda da benzer çıkışlarda bulunan ve Kremlin'in Putin'in dublörlerini kullandığını öne süren Budanov, 'P

Yayın Tarihi: 04.09.2023 11:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ukrayna Ordusundan Putin İddiaları

Rusya ile savaş halinde olan Ukrayna ordusundan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili tuhaf bir iddia geldi.

Tümgeneral Kyrylo Budanov, Putin'in hayatta olup olmadığından emin olmadığını açıkladı. Putin yerine dublörünün konuştuğunu iddia eden Budanov, bunu kanıtlamak için Putin'in saatine bakarken yanlış bileğe baktığı görüntüleri gösterdi.

Ayrıca konuyla ilgili bir iddia da Rus profesör Dr. Valery Solovey'den geldi. Solovey, gerçek Putin'in 2024 Başkanlık seçimlerine katılma şansının olmadığını düşündüğünü açıklayarak şöyle konuştu: 'Yataktan zorlukla kalkabiliyor, giyinmekte zorluk çekiyor, fiziksel olarak bir sonraki seçime katılması mümkün değil.'

Ukraynalı Tümgeneral Kirilo Budanov, Rusya Devlet Başkanı'nın sağlık durumunun kötü olduğunu iddia etti.

Birkaç ay önce paylaşılan fotoğraflarda Putin'in çenesindeki değişiklik 'dublör' iddialarını kuvvetlendirmişti. Geçen aylarda da benzer çıkışlarda bulunan ve Kremlin'in Putin'in dublörlerini kullandığını öne süren Budanov, 'Putin bir yıldır kamunun karşısına çıkmadı. Hatta yataktan bile çıkacak gücü yok. Gerçek Putin bir yıldan uzun bir süredir görülmedi' dedi.

'BATI ÜLKELERİ DE BİLİYOR'

Putin'in dublörlerinin ortaya çıktığını belirten Budanov, 'Putin'in gerçekten hayatta olup olmadığını bilmiyorum' yorumunu yaptı. Daha önce Putin, hakkında çıkan dublör kullandığına yönelik iddiaları yalanlamıştı.

Öte yandan bir dönem Uluslararası İlişkiler Enstitüsü'nde görev alan profesör doktor Valeri Solovey, 'Gerçek Putin'in 2024 seçimlerinde mücadele edebileceğini sanmıyorum. Yataktan zor çıkıyor ve giyinmekte güçlük çekiyor. Fiziksel olarak seçim sürecine katılamayacak' iddiasında bulundu. Solovey, Batı ülkelerinin Putin'in dublörü olduğunu kabul ettiğini de öne sürdü.