Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Uğurcan Çakır ve Petkovic'e Avrupa'dan Transfer Teklifleri

Uğurcan Çakır ve Petkovic'e Avrupa'dan transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Fransız ekibi Nantes, Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdı. Petkovic'in transferi ise Dinamo Zagreb'in Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmasına bağlı olarak gecikebilir.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 12:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Uğurcan Çakır ve Petkovic'e Avrupa'dan Transfer Teklifleri

Uğurcan Çakır'a Avrupa'dan İlgi

Transfer döneminde Galatasaray'la da anılan Uğurcan Çakır'a Avrupa'dan transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Fransız ekibi Nantes, başarılı kaleciyi kadrosuna katmak için çalışmalarına hız verdi. Teklifin 5 artı 3 milyon Euro olduğu iddia edilirken, Trabzonspor'un beklentisi ise minimum 10-12 milyon Euro. Uğurcan konusunda bu seviyelere yakın bir teklif gelmediği takdirde Trabzonspor Yönetimi'nin pazarlık masasına oturmayacağı öğrenildi.

Petkovic İçin Sıcak Gelişmeler

Trabzonspor'un en çok beklediği oyunculardan biri olan Petkovic için de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dinamo Zagreb Kulübü, Petkovic'in transferini bekletse de Trabzonspor yönetimi bu transferi en kısa sürede sonuçlandırmayı hedefliyor. Trabzonspor, Petkovic'in satışını 2.5-3 milyon Euro seviyesinde tamamlamak istiyor. Ancak Dinamo Zagreb'in Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olması durumunda transfer sürecinin gecikebileceği belirtiliyor.

Eren Elmalı da İsteniyor

Fransız temsilcisi Nantes, Uğurcan Çakır'ın yanı sıra Trabzonspor'un bir diğer milli oyuncusu Eren Elmalı'yı da transfer etmek istiyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde daha sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.