Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı Roma'da Evlendi

Tatile gittikleri Roma'da sürpriz bir şekilde evlenen Ufuk Beydemir ile İpek Filiz Yazıcı, şehirdeki tarihi yapı Kolezyum’un önünde poz vermişti. Çiftin nikâh pozlarına binlerce beğeni gelmiş; Birlikte çok güzelsiniz, Canım benimm, su gibisin yine, Çok mutlu olun şeklinde yorumlar yapılmıştı. Yazıcı ile Beydemir, düğünlerini ise arkadaşları ve ailelerinin katıldığı tören ile Sarıyer'deki Fuat Paşa Yalısı'nda yapmıştı.

Yayın Tarihi: 01.08.2023 15:05
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı Roma'da Evlendi

Tatile gittikleri Roma'da sürpriz bir şekilde evlenen Ufuk Beydemir ile İpek Filiz Yazıcı, şehirdeki tarihi yapı Kolezyum’un önünde poz vermişti.

Çiftin nikâh pozlarına binlerce beğeni gelmiş; Birlikte çok güzelsiniz, Canım benimm, su gibisin yine, Çok mutlu olun şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Yazıcı ile Beydemir, düğünlerini ise arkadaşları ve ailelerinin katıldığı tören ile Sarıyer'deki Fuat Paşa Yalısı'nda yapmıştı.

Temsili nikâhı şarkıcının gitaristi İbrahim Çığşar kıymıştı.

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir, Evet dediği esnada, Daha önce buna Si diyerek yanıt vermiştik. Belli ki her dilde de cevap vereceğiz diyerek gülmüştü.

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı eşi Ufuk Beydemir, iki aydır ev arıyordu. Bu süreçte çok yorulan ünlü çift, önceki gün kendilerini yollara atıp, tatile çıktılar.

Stresli günlerin ardından eşiyle birlikte tatilin keyfini çıkarmaya başlayan Beydemir, jakuziden yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

31 yaşındaki müzisyen, İnsan tatile zınk diye adapte oluyor ya çok ilginç maşallah. İki aydır İstanbul sıcaklarında stresler içinde ev aramıyormuş da 78 yıldır tatildeymişiz gibi. Çok iyi, çok iyi mesajını yazdı.

İpek Filiz Yazıcı da Instagram hesabından yayınladığı kare ile İstanbul'da iki aydır devam eden ev arayışları ile ilgili yaşadığı yorgunluğu dile getirdi.

Beydemir, daha öne yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürmüştü. Beydemir, Sevgilimle farklı odalardayken odadan odaya geçince birden beni görünce korkuyor. Sessiz yürüyormuşum çok. Önden seslenip öyle gel dedi, denedik o da olmadı. İnek Şaban gibi çan kolye takıp evde gezmem yakındır. Önden seslenme işinin işe yaramayacağını ben söylemiştim zaten. Ses de birden gelen bir şey ya çünkü. İlk harekete başladığım yerden durmaksızın seslenerek yürüyecekmişim, öyle olurmuş… dedi.