Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Yazar Haluk Özdil'den Gram Altın Fiyatlarına İlişkin Bomba Tahmin!

Ünlü yazar ve araştırmacı Haluk Özdil, gram altın fiyatları ile ilgili bomba bir tahminde bulundu. Özdil'e göre, gram altın fiyatları 4000 TL'ye kadar yükselecek. Küresel olayların fiyatları yakından ilgilendirdiğini belirten Özdil, elinde TL'si olanların kuyumcuya koşması gerektiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 25.06.2023 15:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Yazar Haluk Özdil'den Gram Altın Fiyatlarına İlişkin Bomba Tahmin!

Elinde TL’si Olan Kuyumcuya Koşsun! Gram Altın O Tarihte 4000 TL Olacak

Gram altın fiyatları yer yerinden oynuyor. Yeni tahmini duyanlar kuyumcuya koşacak. Gram altın fiyatları o tarihte 4000 TL oluyor. Ünlü yazar ve araştırmacı Haluk Özdil az önce açıkladı. Gram altın fiyatları koptu gidiyor. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrasında gram altında adeta yer yerinden oynadı. Merkez Bankası faiz kararını açıkladı saatlerde 1.400 seviyelerinde olan gram altın bir anda 1600 TL'ye kadar dayandı. Şubat ayından bu yana hızla yükselişini sürdüren gram altında düşüş tahminleri de var ancak öyle bir tahmin geldi ki duyanlar soluğu kuyumcuda olacak. Peki gram altın düşecek mi yoksa yükselecek mi? Gram altın ne zaman yükselecek?

Altın Fiyatlarında Hareketlilik Duruyor

Bugün ons altın fiyatları 1915 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Ancak gram altın piyasası son derece hareketli. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı ile birlikte rekor kıran gram altından yeni haberlerde rekor yönünde oluyor. Rekor sonrasında biraz da olsa düşüş yaşayan gram altın bugün 1577 TL seviyesinde. Peki, bundan sonra ne olacak? Altın fiyatları düşecek mi yoksa çıkacak mı? Ünlü araştırmacı ve yazar Haluk Özdil altın fiyatları ile ilgili bomba tahminlerini açıkladı. Elinde TL'si olanlar kuyumcuya koşsun. Çünkü bayram sonrası gram altından yeni rekorlar geliyor.

Gram Altın O Tarihte 4000 TL'ye Yükselecek

Altın fiyatları ile ilgili bu defa tahminler ünlü araştırmacı yazar Haluk Özdil'den geldi. Gram altın fiyatları ile ilgili öngörüsünü paylaşan Özdil, altın fiyatlarının 4000 TL'ye kadar yükseleceğini dile getirdi. Küresel piyasalarda yaşanacak olayların gram altın fiyatlarını yakından ilgilendirdiğini belirten Özdil tarihte verdi. Yıl sonunda gram altın fiyatları ile ilgili 2200 TL seviyelerini işaret eden Özdil, bunun bir yatırım tavsiyesi olmadığını belirtse de altının asla yatırımcısına hayal kırıklığına uğratmayacağını dile getirdi. Küresel olayların gram altın fiyatlarını yakından ilgilendirdiğini belirten Özdil, elinde küçük birikimi olanlar için altının iyi bir yatırım aracı olacağını söyledi. Altın fiyatlarının yükseliş trendinden inmeyeceğini de dile getiren Özdil, özellikle Tayvan'da yaşanacak olan gelişmelerin piyasaları yakından etkileyeceğini ifade etti.