Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Oyuncudan Sürpriz Nikah! Konuklara Gizlilik Sözleşmesi İmzalattı!

Ünlü oyuncu Chris Evans, sevgilisi Alba Baptista ile sürpriz bir şekilde evlendi. Tören, sade bir şekilde gerçekleşirken yıldızlarla dolu bir davetli listesi ve gizlilik önlemleri dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 11.09.2023 10:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Oyuncudan Sürpriz Nikah! Konuklara Gizlilik Sözleşmesi İmzalattı!

Ünlü Çiftin Samimi Evlilik Törenine Yıldız Yağdı

Ünlü çift Boston'daki evlerinde, aralarında Avengers serisinden rol arkadaşları Robert Downey Jr., Jeremy Renner ve Chris Hemsworth'ün de bulunduğu yıldızlarla dolu bir davetli listesinin konuk olduğu törenle evlendi. Kaptan Amerika'nın yıldızı 42 yaşındaki Chris Evans ve 26 yaşındaki sevgilisi, oyuncu Alba Baptista hafta sonu evlerinde düzenlenen törenle evlendi.

Konuklara Gizlilik Sözleşmesi İmzalattılar

People dergisine göre düğünde ayrıca John Krasinski, eşi Emily Blunt, Elsa Pataky ve Susan Downey de yer aldı. Bu yıldızlarla dolu sade tören için sıkı güvenlik önlemleri alınması da dikkatlerden kaçmadı. Davetliler törenden önce bir gizlilik sözleşmesi imzaladı. Portekizli yıldız Alba Baptista ülkesinde birçok filmde yer aldıktan sonra Hollywood'da da adını duyurmayı başardı.

Bir Yıldan Fazladır Birlikteydiler

42 yaşındaki Evans, 26 yaşındaki Alba ile olan ilişkisini ocak ayında paylaştığı bir videoda doğrulamıştı. Kasım ayında basına yansıyan haberlerde ünlü yıldızın Alba Baptista’yla bir yıldan fazladır birlikte olduğu ve ilişkinin giderek ciddileştiği ortaya çıkmıştı.

Hayali Yuva Kurmaktı

Chris Evans, geçen yıl verdiği bir röportajda yuva kurmak istediğini söylemiş, özel hayatında da çok mutlu ve huzurlu olduğunu açıklamıştı. “İster aktör, ister ressam, ister yazar olsun, en iyi sanatçıların çoğunu okuduğunuzda, çoğu en çok gurur duydukları şeyin yaptıkları iş olmadığını, ilişkilerle ilgili olduğunu itiraf ediyor; kurdukları aileler, buldukları aşk, paylaştıkları sevgi.” diyen Evans 41 yıllık hayatında bunun eksikliğini hissettiğini de söylemişti.