Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Milli Futbolcu Yusuf Yazıcıya Aşık Oldu

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, milli futbolcu Yusuf Yazıcıya aşık oldu. İkili, yaklaşık 15 gündür birlikte oluyor ve sosyal medyada birbirlerini takip ediyorlar. Pamuk'un daha önce de bir futbolcuyla ilişkisi olduğu konuşulmuştu.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 16:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Milli Futbolcu Yusuf Yazıcıya Aşık Oldu

Ünlü oyuncu gönlünü milli futbolcuya kaptırdı

Oyuncu Melisa Aslı Pamuk, iddialara göre milli futbolcu Yusuf Yazıcıya gönlünü kaptırdı. Melisa Aslı Pamuk, iddialara göre Fransa'nın Lille takımında top koşturan milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşk yaşıyor.

Tanışma ve İlişki Detayları

Takvim'in haberine göre, yaklaşık 15 gündür birlikte oldukları söyleyen Pamuk ve Yazıcı'nın Çeşme tatilinde tanıştıkları öğrenildi. Pamuk ve Yazıcı'nın sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmesi de dedikoduları alevlendirdi.

Önceki İlişkileri

Son olarak EGO dizisinde hayat verdiği Sibel karakteriyle büyük beğeni toplayan Melisa Aslı Pamuk bu defa özel hayatıyla gündem oldu. Bir süre önce ilişkisini noktalayan Pamuk'un gönlünü yine bir futbolcuya kaptırdığı iddiası sosyal medyayı salladı. Magazin kulislerinde konuşulan iddialara göre, Pamuk ile milli futbolcu Yusuf Yazıcı yakınlaştı. İkilinin Çeşme tatilinde tanıştıkları ileri sürüldü. Haklarında aşk dedikoduları çıkan Melisa Pamuk ile Yazıcı'nın sosyal medyada birbirlerini takibe alması ise aşk iddialarını güçlendirdi. Önceki yıl futbolcu Oğuzhan Özyakup ile evliliğin eşiğinden dönen güzel oyuncunun adı, bir süre önce de Fenerbahçeli Altay Bayındır ile anılmıştı.