Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Oyuncu Kuaför Mağduru Oldu!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, saçına maşa yaptırmak için kuaföre gitti ancak sonuçtan memnun kalmayarak sosyal medyada isyan etti. Mola, daha önce de kuaförde yaşadığı benzer bir deneyimi paylaşmıştı.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 20:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Oyuncu Kuaför Mağduru Oldu!

Ünlü Oyuncu Kuaför Mağduru Oldu!

Anne olmak için gün sayan Ezgi Mola, saçına maşa yaptırmak için kuaföre gitti. Saçlarını beğenmeyen ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kuaförlere isyan etti.

Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs'ta nikah masasına oturan Ezgi Mola, şimdilerde hamilelik heyecanı yaşıyor. Karnı burnunda pozlarını paylaşan Mola, oğlunu kucağına almak için gün sayıyor. Ancak sempatik ve samimi hâlleriyle dikkat çeken Ezgi Mola'nın şu sıralar başı kuaförlerle dertte..."HADİ CİNNET GEÇİREYİM BİRAZ"

Geçtiğimiz aylarda kuaförde yaptırdığı, hüsrana uğratan maşasını paylaşan Ezgi Mola, benzer bir durum yaşadı. Kuaför isyanını da sosyal medya hesabından paylaşan Mola "Hadi cinnet geçireyim biraz" notunu düştü.

Sevilen Oyuncu Ezgi Mola şu günlerde ilk bebeğine hamile. Karnı burnunda pozlarını paylaşan Mola, oğlunu kucağına almak için gün sayıyor. İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK HABERLER Ancak sempatik ve samimi hâllerine bayıldığımız Ezgi Mola'nın şu sıralar başı kuaförlerle dertte... Geçtiğimiz aylarda kuaförde yaptırdığı, hüsrana uğratan maşasını paylaşan Ezgi Mola, benzer bir durum yaşadı... Kuaför isyanını da sosyal medya hesabından paylaştı... "Hadi cinnet geçireyim biraz" notunu düştü. Odatv.com