Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Oyuncu Aslı Enver'in Kızı Elay'ın İlk Fotoğrafı Paylaşıldı

Ünlü oyuncu Aslı Enver, kızı Elay'ın ilk fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Enver'in paylaşımı büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 15:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Oyuncu Aslı Enver'in Kızı Elay'ın İlk Fotoğrafı Paylaşıldı

Ünlü oyuncu Aslı Enver, 12 Kasım'da sürpriz bir kararla iş insan Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturmuştu.

Sessiz sedasız evlenen Aslı Enver'in hamile olduğu ortaya çıkmıştı. 39 yaşındaki Aslı Enver 4 Temmuz'da da kızına kavuştu. Güzel oyuncu Enver, bebeğine Elay adını verdi. Şimdilerde kızıyla ilgilenen Aslı Enver, Elay'ın yüzünü ilk kez gösterdi.

Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarına hız veren Enver, kızıyla yayınladığı pozlara bir yenisini ekledi. Kızının kucağında uyuduğu anları paylaşan Aslı Enver'in paylaşımı kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tutuldu. Enver'in paylaşımı büyük ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Aslı Enver, kasım ayında Berkin Gökbudak ile dünyaevine girdi.

Sessiz sedasız evlenen Aslı Enver'in nikahtan kısa bir süre sonra bebek beklediği ortaya çıktı. 39 yaşındaki Aslı Enver geçtiğimiz Temmuz ayında ise ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı. Sosyal medyayı sık kullanan ünlü oyuncu, yeni paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine topladı. Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarına hız veren Enver, kızıyla yayınladığı pozlara bir yenisini ekledi. Ünlü oyuncu, minik bebeği Elay ile verdiği bir pozu Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu. Elay'ı gören sosyal medya kullanıcıları ise gözlerini alamadı ve 'Ponçik yanaklı', 'Maşallah çok tatlı' yorumlarında bulundu. İşte Aslı Enver'in paylaşımı başta olmak üzere ünlülerin çocukları...