Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Modacı Cansu Özlevi, Eşinin Aldatma İddialarını Açıkladı

Ünlü modacı Cansu Özlevi, eşi Yosi Özlevi'nin kendisini aldattığını ve şiddet gösterdiğini iddia etti. İkilinin boşanma davası açmasının ardından ikinci bir şans veren çiftin evlilikleri tekrar krize girdi. Yosi Özlevi'nin en yakın arkadaşıyla ilişki yaşadığı öne sürülüyor. Cansu Özlevi, yaşananları mahkemeye taşıdı ve darp raporlarını dava dosyasına ekledi.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 07:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Modacı Cansu Özlevi, Eşinin Aldatma İddialarını Açıkladı

Ünlü modacı Cansu Özlevi, geçtiğimiz aylarda eşi Yosi Özlevi'den şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açmıştı.

Ancak bir çocukları bulunan ikili, Yosi Özlevi'nin ısrarları sonucu evliliklerine ikinci bir şans vermişti.

Ancak eşinin iddiasına göre Yosi Özlevi, bu süreçte eşini aldatmaya devam etti.

Daha önce adı Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile anılan Özlevi, iddiaya göre bu kez de eşinin en yakın arkadaşıyla ilişki yaşamaya başladı.

Cansu Özlevi, evine girip çıkan, birlikte tatil yaptıkları, kızının 'Teyze' diye hitap ettiği hostes İpek Esmer'le beraber.

İkilinin 5 aydır yasak aşk yaşadığı öne sürülüyor.

Ünlü modacı, olayı bir hafta önce öğrendiğini teknede parti veren Yosi Bey ile İpek Hanım'ın görüntülerini görünce büyük şok yaşadığını söylüyor.

Hatta arkadaşını arayıp 'Eşimle birlikte partiye katılmışsınız' diye sorduğunu ama elinde görüntüler olmasına rağmen arkadaşının durumu yalanlayarak kendisine yalan söylediğini belirtti.

Eşinin daha önce de sürat motoruyla giderken kendisini denize atmaya çalıştığını iddia eden Özlevi, mahkemenin yolunu tuttu.

Cansu Özlevi, darp raporlarını, fotoğrafları dava dosyasına eklediğini belirtti.