Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun Yemek Hikayesi

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun yemek hikayesi ve komedyenlik mesleği hakkındaki düşünceleri. Ayrıca, Yasemin Sakallıoğlu ve eşi Burak Yırtar'ın çocuk planları ve Kolpaçino 4 filmi hakkında bilgiler.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 15:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun Yemek Hikayesi

Gece gece canımız yemek çekti ve geldik

Çift “Gece gece canımız yemek çekti ve geldik” dedi. Ünlü komedyen, evde yemekleri eşinin yaptığını söyledi:“Burak çok güzel yemek yapıyor. Bence her kadın yemek yapan adamla evlensin çünkü yemek yapmak o kadar çok ağar bir yük ki... Belli bir süre sonra kendini ev yemekleri yapan lokanta gibi hissedebiliyorsun. Burak’ın benim yemeklerimi beğenmeyip yemediği oluyor. Ama ben onun yemeklerinin hepsini yiyorum. Gece gündüz yemek yaptırıyorum ona.”

Komedyenliğin zor meslek olduğunu söyleyen Sakallıoğlu

Komedyenliğin zor meslek olduğunu söyleyen Sakallıoğlu, “Dilin kemiği yok. Bazı şakalardan ‘Beni linçlerler şimdi’ korkusuyla çok vazgeçtim. Sosyal medyada videolarımı ise paylaşmadan 40 kere izliyorum. Bizim ünlülerimiz biraz kırılgan, alıngan. Şaka yapınca küsüyorlar. Haklarında fazla konuşamıyorsun. Mesala Pantene Altın Kelebek ödül töreninde çok şaka yapmak istiyordum. Bazı ünlülerin menajerlerini aradım ve şaka yapacağımı söyledim cevapları şu oldu: ‘Yasemin seni çok seviyoruz ama o konulara girmeyelim.’ Bana şaka yapacak konu kalmadı.”

Yasemin Sakallıoğlu ve Burak Yırtar, ‘Çocuk düşünüyor musunuz?’ sorusuna şu yanıtı verdi

Yasemin Sakallıoğlu ve Burak Yırtar, ‘Çocuk düşünüyor musunuz?’ sorusuna şu yanıtı verdi: “İstiyoruz ama düşünerek de olmuyor. Çok yoğunuz ve bebek geldiğinde ona vakit ayırmak istiyoruz.”

Kolpaçino 4'te Şafak Sezer ve Aşkım Kapışmak başrolde

Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin'in oturduğu Kolpaçino 4'te, Şafak Sezer'in canlandırdığı 'Özgür' karakteri ile Aşkım Kapışmak'ın hayat verdiği 'Yaşam Koçu'nun yolları talihsiz bir kazayla kesişecek. 24 Kasım'da vizyona girecek komedi türündeki film, Özgür'ün önceki hikayelerde kendisine kazık atan, 'dostum' dediği kişilerle hesaplaşmasını konu alıyor. İlk üç filmde rol alan Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül, Kolpaçino 4'te de başrolü Şafak Sezer'le paylaşıyor.