Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü İsimlerin Star Olmadan Önce Oynadıkları Klipler

Ünlü isimlerin star olmadan önce oynadıkları klipler ve değişimleri

Yayın Tarihi: 09.10.2023 11:02
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü İsimlerin Star Olmadan Önce Oynadıkları Klipler

Ebru Gündeş'in Fırtınalar Şarkısı Klibi

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in 90'lı yıllarda yayınlanan Fırtınalar şarkısı klibiyle de hafızalara kazınmıştı. Klipte Ebru Gündeş ile aşk yaşayan model ise sosyal medyada gündem oldu. Klipte özellikle uzun saçlarıyla dikkat çeken yakışıklı ismi ise hatırlamayan yoktur. 1992 yılında Avustralya'da Best Model ikincisi seçilen Berke Hürcan yıllara meydana okuyor.Eski model Berke Hürcan'ın son hali ortaya çıktı. Şimdilerde 50 yaşında olan eski model ve oyuncu için zaman akmamış gibi. İşte eski Best Model Berke Hürcan'ın son hali...

Deniz Akkaya'nın Maçoyum Ben Klibi

Nihat Doğan'ın 'Maçoyum Ben' klibinde, manken ve sunucu Deniz Akkaya rol almış. Akkaya'nın eski hali ise görenleri şaşırtıyor.

Tuğba Altıntop'un Hercai Klibi

Hafızalardaki yerini koruyan Hercai'nin klibinde oynayan ünlü isim ise herkesin yakından tanıdığı biri. Çelik'in Hercai klibindeki ünlü isim meğer şarkıcı Rafet El Roman'ın 1996–2002 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Tuğba Altıntop'muş.

Çağla Şıkel'in Benimle Evlenir misin? Klibi

Şimdilerde sunuculuk yapan manken Çağla Şıkel de, Çelik'in 'Benimle Evlenir misin?' klibinde yer almış.

Ahmet Kural'ın İki Alyans Klibi

Komedi filmlerinin aranan yüzü Ahmet Kural, bir zamanlar Yücel Arzen ve Devrim Gürenç'in İki Alyans klibinde rol aldı.

Yılmaz Erdoğan ve Oktay Kaynarca'nın Bir Ümit Doğmaz mı? Klibi

Emel Müftüoğlu'nun 'Bir Ümit Doğmaz mı?' klibinde ise iki efsane isim birden var. Klipte hem Yılmaz Erdoğan hem de Oktay Kaynarca yer almış.

Oktay Kaynarca'nın Ateşle Barut Klibi

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki oyunculuğuyla dillerden düşmeyen Oktar Kaynarca, Sertab Erener'in Ateşle Barut klibinde de rol aldı.

Demet Özdemir'in Ateş Et Ve Öldür Klibi

Şimdilerin gözde oyuncularından olan Demet Özdemir'in Mustafa Sandal'ın Ateş Et Ve Öldür klibinde oynamış. Dansa olan tutkusuyla bilinen Özdemir'in eski hali ise zaman zaman gündem oluyor.

Gülben Ergen'in Haydi Söyle Klibi

İbrahim Tatlıses'in 1994 yılında çıkan 'Haydi Söyle' klibinde rol amış.

Gülşen'in Ay Bu Kız Beni Öldürecek Klibi

Şimdilerde cesur sahne kıyafetleriyle çok konuşulan Türk Pop Müziği'nin kraliçelerinden biri olan Gülşen 1996 yılında Tulga'nın 'Ay Bu Kız Beni Öldürecek' klibinde oynamış. 46 yaşındaki Gülşen'in yıllar içerisindeki değişimi yer aldığı kliple de net bir şekilde gözüküyor.

Ceyda Düvenci'nin Bir Daha Klibi

Ünlü şarkıcı Levent Yüksel'in Bir Daha klibindeki güzel kızı ise Ceyda Düvenci canlandırmıştı. Ceyda Düvenci bu klipten sonra ekranların vazgeçilmez isimlerinden biri haline geldi. Düvenci, şimdilerde yıldızı parlayan bir sunucu ve oyuncu...

Zeynep Beşerler, Doğa Rutkay ve Seçkin Piriler'in Dudu Klibi

Şimdi de birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Tarkan'ın Dudu klibinde kimler oynamadı ki... Bu klipte Zeynep Beşerler, Doğa Rutkay ve Seçkin Piriler rol aldı.

Murat Boz'un Amazon Klibi

Genel olarak Nil Karaibrahimgil'in Bronzlaşmak klibiyle anılır ama Murat Boz henüz yolun başındayken Ajda Pekkan'ın Amazon klibinde de yer almış.

Çağatay Ulusoy'un Oldu mu Yar Klibi

Şimdilerin Hakan Muhafız'ı Çağatay Ulusoy ise Akın'ın 'Oldu mu Yar' klibinde oynamıştı. Ulusoy yeni yeni tanınmaya başladığı dönemlerde bu klipteki cesur sahneler gündem olmuştu.

Tuba Büyüküstün'ün Tanımamışsın Klibi

Kenan Doğulu'nun 2003 yılında bir acayip tarzıyla karşımıza çıktığı Tanımamışsın klibinde Tuba Büyüküstün'ü görüyoruz.

Tolga Sarıtaş'ın Kimse Bilmez Klibi

Günümüzün genç oyuncularından Tolga Sarıtaş, henüz ismini birkaçımızın duyduğu dönemde Özlem Tekin'in 'Kimse Bilmez' klibinde oynamış.

Birkan Sokullu'nun Kutu Kutu Klibi

Son olarak final yapan Masumlar Apartmanı dizisiyle yıldızı parlayan Birkan Sokullu da, Tuğba Ekinci'nin Kutu Kutu klibinde figüranlık yaptı. Yakışıklı oyuncu Birkan Sokullu ile Ekinci'nin cesur sahneleri ise bir dönem çok konuşulmuştu.

Serkan Çayoğlu'nun Ya Ya Ya Klibi

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, Hande Yener'in Ya Ya Ya klibinde oynadı. Serkan Çayoğlu, şimdilerde meslektaşı Özge Gürel ile evlilik yolunda.

Kadir Doğulu'nun Romeo Klibi

Kadir Doğulu'da bir zamanlar Hande Yener'in Romeo isimli klibinde rol alarak yıldızı parlayan ünlülerden.