Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü İsim Tam 60 Kilo Verdi! Kilo Verme Sırrını Paylaştı!

Ünlü isim tam 60 kilo verdi! O yöntemle 110 kilodan 50 kiloya düştü! Kilo verme sırrını paylaştı! Sadece bunu yapıyormuş... Ünlü isim bu yöntemle tam 60 kilo vererek zayıfladı! O yöntem sayesinde 110 kilodan 50 kiloya düştü! Kilo verme sırrını paylaştı! Sadece bunu yaparak zayıflamış... Doktorlar dizisindeki 'Gestapo Fikret' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, son dönemde büyük bir değişim yaşayarak 60 kilo verdi. Kısa sürede gerçekleşen bu etkileyici kilo kaybı, Yeşim Ceren Bozoğlu'nun hayranları arasında büyük bir merak konusu haline geldi. 110 kilodan 50 kiloya düşen Bozoğlu'nun bu etkileyici değişiminin arkasında, kararlılık ve sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri yatıyor. Ünlü oyuncu, fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatına başvurdu, ancak sadece bu ameliyatla yetinmeyerek düzenli olarak spor yapmayı ve dikkatli bir diyet uygulamayı sürdürdü. Mide küçültme ameliyatı ile fazla kilolarından kurtulan Yeşim Ceren Bozoğlu, değişimiyle sık

Yayın Tarihi: 10.10.2023 10:06
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü İsim Tam 60 Kilo Verdi! Kilo Verme Sırrını Paylaştı!

Ünlü İsim Tam 60 Kilo Verdi! Kilo Verme Sırrını Paylaştı!

Ünlü isim tam 60 kilo verdi! O yöntemle 110 kilodan 50 kiloya düştü! Kilo verme sırrını paylaştı! Sadece bunu yapıyormuş... Ünlü isim bu yöntemle tam 60 kilo vererek zayıfladı! O yöntem sayesinde 110 kilodan 50 kiloya düştü! Kilo verme sırrını paylaştı! Sadece bunu yaparak zayıflamış...

Doktorlar dizisindeki 'Gestapo Fikret' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, son dönemde büyük bir değişim yaşayarak 60 kilo verdi.

VERDİĞİ KİLOLARIN SIRRI MERAK KONUSU OLDU

Kısa sürede gerçekleşen bu etkileyici kilo kaybı, Yeşim Ceren Bozoğlu'nun hayranları arasında büyük bir merak konusu haline geldi.

110 KİLO 50 KİLOYA DÜŞTÜ

110 kilodan 50 kiloya düşen Bozoğlu'nun bu etkileyici değişiminin arkasında, kararlılık ve sağlıklı yaşam tarzı değişiklikleri yatıyor.

DÜZENLİ SPOR İLE KİLO VERDİ

Ünlü oyuncu, fazla kilolarından kurtulmak için mide küçültme ameliyatına başvurdu, ancak sadece bu ameliyatla yetinmeyerek düzenli olarak spor yapmayı ve dikkatli bir diyet uygulamayı sürdürdü.

Mide küçültme ameliyatı ile fazla kilolarından kurtulan Yeşim Ceren Bozoğlu, değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Verdiği kiloların yanı sıra sıklıkla değiştirdiği imajı ile de konuşulan Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. İki yılda 60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu zaman zaman paylaşımlar yaparak hayranlarının beğenisini topluyor. "48 yaşındayım ama geçenlerde sarışın halimle 18 yaşındaki Aleyna Tilki'ye benzetilmişim'' diyen Yeşim Ceren Bozoğlu Kurbağanın Anatomisi oyunuyla sahneye çıkıyor. Oyundaki dans sahnelerinin yanı sıra oyuncu kırmızı mayosuyla ve cesur hareketleriyle dikkat çekti. Oyuncunun iddialı tanıtımına "Çok seksisin" yorumları yağdı.