Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Fenomen İki Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Spor ve moda üzerine paylaşımlarıyla tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Larissa Borgues, alkol ve ilaç aldıktan sonra iki kez kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan otopsi sonucu uyuşturucu madde kullanımı ve alkol tüketimi şüphesi ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 31.08.2023 17:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Fenomen İki Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti

Ünlü Fenomen İki Kalp Krizi Geçirdi

Spor ve moda üzerine paylaşımlarıyla şöhrete kavuşan bir sosyal medya fenomeni, alkol ve ilaç aldıktan sonra feci bir şekilde öldü. Brezilya’nın ünlü sosyal medya fenomenlerinden 33 yaşındaki Larissa Borgues korkunç bir şekilde yaşama veda etti…

Fenalaşma Sonucunda Hastaneye Kaldırıldı

Spor, moda ve güzellik tüyoları üzerine paylaşımlarıyla tanınan genç sosyal medya fenomeni, Rio Grande do Sul’de kaldığı otel odasında ilaç aldıktan sonra alkol tüketince kalp krizi geçirdi. Bir partiye katıldıktan sonra otel odasında fenalaşan genç kadın kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Otopsi Sonucu Bekleniyor

Yetkililer 20 Ağustos’ta yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırılan Borgues’in yoğun bakımda kaldığını açıkladı. Fakat önceki gün Borgues’in ikinci kez kalp krizi geçirdiğini duyurdu. Genç kadın doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Alkol Tüketimi Şüphesi

Rio Grande do Sul polis amiri yardımcısı Gustavo Barcellos, “Otopsi sonucu 30 gün içerisinde çıkacak ve o zaman kesin sonuca ulaşacağız. Uyuşturucu madde kullanımı ve alkol tüketimi yaptığını düşünüyoruz. Laboratuvar testi sonucunda net bir sonuca ulaşacağız” dedi.

Erkek Arkadaşı da Sorgulandı

Borgues’in erkek arkadaşının da sorgulandığı belirtildi. Yetkililer, genç kadın ve sevgilisinin cep telefonuna el konulduğunu ve fotoğraf ve video görüntülerinin incelendiğini açıkladı.