Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Çiftten Kötü Haber: Düğün Beklerken Ayrılık Haberi Geldi

Ünlü oyuncu Alina Boz ile Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in 4 yıllık ilişkileri sona erdi. Evlenmeleri beklenen çiftin ayrılık nedeni henüz bilinmiyor.

Yayın Tarihi: 11.07.2023 16:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Çiftten Kötü Haber: Düğün Beklerken Ayrılık Haberi Geldi

Ünlü çiftten kötü haber: Düğün beklerken ayrılık haberi geldi

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile Alina Boz aşkı bitti. Bu yıl evlenmeleri beklenen sevgililerin ayrılık nedeni ise merak konusu oldu.

Genç oyuncu Alina Boz ile Mithat Can Özer, en son dört yıllık aşklarını nikah masasına taşımak için planlara başlamış, ilişkilerini gözden uzak yaşayan çift, Mithat Can Özer'in 2027'de Portekiz'de vatandaşlık almasının ardında orada nikah masasına oturacaklarını belirtmişti.

Ancak çiftten kötü haber geldi. Gazetemagazin’in haberine göre; Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldı. Çiftin ayrılık nedeni ise henüz bilinmiyor.

Ünlü Oyuncu Alina Boz'un Kariyeri ve Özel Hayatı

'Paramparça', 'Vatanım Sensin', 'Elimi Bırakma' ve 'Maraşlı' gibi pek çok proje ile seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Alina Boz, kariyerindeki yükselişin yanı sıra özel hayatıyla da merak konusu oluyor. Boz, 4 yıldır Sezen Aksu'nun 41 yaşındaki oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşıyordu. Aralarında 17 yaş olan çift, ilişkilerini bugüne kadar gözlerden uzak yaşamayı tercih etti.

Hatta ikili hakkında geçtiğimiz günlerde evlilik iddiası ortaya atılmış, tarih olarak 2027 gösterilmişti. Uzun süredir aşk yaşayan sevilen çiftten ne yazık ki beklenen haber gelmedi. Gazetemagazin'in haberine göre; 4 yıldır birlikte olan Alina Boz ile Mithat Can Özer ayrıldı. Evlenmeleri beklenen çiftin ayrılık sebeninin ne olduğu ise henüz bilinmiyor. Taraflardan da henüz bir açıklama gelmedi.

Öte yandan oyuncu Alina Boz ile Mithat Can Özer, evlilik planları yapmaya başlamıştı. 24 yaşındaki güzel yıldız, Portekiz vatandaşı olmaya hazırlanan sevgilisine yeşil ışık yakmıştı. Yaklaşık dört yıldır süren beraberliklerini gözlerden uzak tutan Alina Boz ile Mithat Can Özer'in evlilik haberi magazin gündemine damga vurmuştu.

24 yaşındaki güzel oyuncu ile Sezen Aksu'nun kendisi gibi müzisyen oğlu Özer'in rotası Portekiz olmuştu. Geçtiğimiz yıl Portekiz'den 800 bin Euro'ya ev aldığı söylenen Mithat Can Özer'in bu yatırımı sayesinde 'Golden Visa' başvurusunda bulunduğu da iddia edilmişti. Türk Lirası olarak cebinden 12.5 milyon TL çıkan ünlü müzisyen, Portekiz vatandaşlığı almak için başvuruda bulunduysa yılın 7 günü bu ülkede bulunmak zorunda. Bu nedenle her fırsatta Lizbon'a gittiği söylenen Mithat Can Özer ve Alina Boz çifti cephesiyle ilgili bir dedikodu daha magazin kulislerindeki yerini almıştı.

Bugüne dek sürekli 'Evlilik için erken' diyen güzel oyuncu, kendisinden 17 yaş büyük müzisyen Portekiz vatandaşlığı aldığı zaman yani 2027 yılında nikah masasına oturmaya sıcak bakıyordu. Boz, dört yıldır beraber olduğu Özer ile evliliği 'Henüz yaşım küçük, önceliğim kariyerim' diyerek düşünmüyordu. Alina Boz, geçen aylarda Portekiz'den de Özer'in eliyle bu karesini paylaşmıştı. Dönüşte havaalanında görüntülenen çiftten Ali Boz, ayaküstü basın mensuplarıyla konuşurken, Özer de görüntü vermemek için bagaj taşıma aracının arkasına saklanmıştı.

Alina Boz ile Mithat Can Özer Haziran 2027'de evlenecekti. Mithat Can o tarihte Portekiz vatandaşlığını alacaktı. Özel hayatını basından uzak tutmayı tercih eden çift, ilişkilerini de o şekilde yaşıyordu. Çift, evlilikleriyle ilgili de bir açıklama yapmamıştı.

Portekiz'in Şartları

Portekiz'de devlet yetkililerinin değişiklikler yapmayı planladığı Golden Visa (oturum – Altın Vize) programı, Türkler'e en az 280 bin Euro değerinde gayrimenkul satın alarak Portekiz'de oturum izni ve Portekiz vatandaşlığı elde etme imkanı veriyor. Bu haktan vizeyi alan kişinin ailesi de faydalanıyor.