Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ünlü Astrolog Aygül Aydın: "Eskiye çok takılmayın, yeniye çok alışmayın, Venüs retrosu 4 Eylül'e kadar devam"

Ünlü Astrolog Aygül Aydın, Venüs retrosunun 4 Eylül'e kadar devam edeceğini belirtiyor. Venüs retrosu ilişkilerde ve maddi konularda etkili olabilir. Astrologlar Venüs retrosunda ilişkilerde krizlerin ve beklenmedik olayların yaşanabileceğini söylüyor. Venüs Aslan burcunda geri hareketteyken dikkatli olunması gerektiği vurgulanıyor.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 13:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ünlü Astrolog Aygül Aydın: "Eskiye çok takılmayın, yeniye çok alışmayın, Venüs retrosu 4 Eylül'e kadar devam"

Ünlü Astrolog Aygül Aydın: "Eskiye çok takılmayın, yeniye çok alışmayın, Venüs retrosu 4 Eylül'e kadar devam"

23 Temmuz Pazar günü başlayan ve 4 Eylül Pazartesi’ye kadar sürecek olan Venüs retrosu yalnızca 18 ayda bir gerçekleşirken ilişkilerden, iş hayatına kadar birçok alanda etkisini hissettirmeye devam ediyor. Aşk, güzellik ve bolluk gezegeni Venüs, dünyadaki bakış açımızdan Güneş etrafındaki yörüngesinde geriye doğru hareket ediyor gibi göründüğünde, kalp meselelerinde pembe gözlüklerin düştüğü anlamına gelir. Romantik ilişkilerimizde bize netlik veriyor.Venüs aynı zamanda bollukla da ilişkili olduğu için, geçmişten kalan paranın geri geldiği bir zaman olabilir bu, ödemeniz gereken bir fatura veya size borçlu olunan bir para olabilir.Bu yılki Venüs gerilemesi 4 Eylül’e kadar sürecek. Hayattan gerçekten ne istediğinizi gerçekleştirme konusunda doğru yolda olup olmadığınızı kendinize sormak için zamanı kullanın.Ünlü Astrolog Aygül Aydın'ın devam eden Venüs retrosuyla ilgili yorumu ise şöyle;"Eskiye çok takılmayın,yeniye çok alışmayın,paranıza sahip çıkın,birden zengin olma hayallerinden çıkın. İlişkilerinizde devrim niteliğinde şeyler yaşarsınız çünkü Venüs retrosu 4 eylüle kadar devam"Eskiye çok takılmayın,yeniye çok alışmayın,paranıza sahip çıkın,birden zengin olma hayallerinden çıkın. İlişkilerinizde devrim niteliğinde şeyler yaşarsınız çünkü Venüs retrosu 4 eylüle kadar devam✋— Aygül AYDIN (@Astromatikk) August 8, 2023

Venüs Aslan burcunda geri hareketteyken yapılmayacaklar listesi

Venüs Aslan burcunda geri hareketteyken yapılmayacaklar listesi yapsak yeridir. Astrologlar Venüs retrosunda ilişkilerde krizlerin söz konusu olacağını, cinsellikte hayrete düşürecek entrika ve kazalar oluşabileceğini söylüyor. Neler olabilir, nelere dikkat etmeliyiz, gelin bir bakalım...Astrolog Dinçer Güner, Venüs ile Uranüs karesi için 'Ani başlayan ve biten ilişkilerin yanı sıra, mevcut ilişki ve ortaklıklarda geçmişte yaşanan ve çözülmeyen sorunların yeniden gündeme gelmesi demektir' diyor.'Sürpriz ani harcamaların ortaya çıkışı ve garip seks kazaları. İlişkiler açısından pek keyifli değil. Kimsenin sınırlarını zorlamamak en güzeli' diyen Güner'in açıklamalarına bakara bu aralar sevgiliden uzak dursak iyi olur gibi...Güner, 'Herkes ucundan kıyısından etkilenecek olsa da ama özellikle bu burçlar çok daha dikkat etmeli' diye ekliyor.Yaygın inanışa göre, Venüs Aslan'da retro iken ne yaptırdığımız değişimden memnun olabiliriz ne de dışardan övgü alabiliriz...Bu durum, aşırı harcamalar yapmamıza ve karşımızdaki insanlara yük bindirmemize sebep olur. Ruhumuz boş olduğunda maddesel şeylere yöneliriz. Ancak unutmayın ki, değersiz değilsiniz; sadece değerlerinizi değerlendiriyorsunuz.Bu süreçte, ilişkisine ve kendi değerine sarılan fakat kendi sınırlarını aşmayanlar kazanacaktır. 5 Eylül'e kadar hem kemerlerinizi hem de dişlerinizi sıkmanız gerekecek.