Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

UEFA Pro Lisans Programının İkinci Yüz Yüze Eğitimi Tamamlandı

TFF tarafından düzenlenen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın ikinci aşaması başarıyla sona erdi.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 19:45
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 19:45

UEFA Pro Lisans Programının İkinci Yüz Yüze Eğitimi Tamamlandı

UEFA Pro Lisans Programı Tamamlandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından organize edilen UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı'nın ikinci yüz yüze eğitimi sona erdi. Programa, Riva'daki Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp ve Eğitim Merkezi ev sahipliği yaptı.

24 Aday Antrenör Katıldı

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, "Liderlik" temalı eğitimde toplam 24 aday antrenör yer aldı. Eğitim süreci kapsamında, katılımcılar 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili analizlerini içeren sunumlar gerçekleştirdi. Sunumların ardından grup çalışmalarıyla değerlendirmeler yapıldı.

Eğitim Ekibi ve Değerlendirme

TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin'in yönettiği programda, Antrenör Eğitim Programları Müdürü Emrah Aykurt, Grassroots Müdürü Nur Mustafa Gülen ve eğitimcilere Altan Aksoy, Sercan Görgülü ve Serkan Emre Sefa eşlik etti. Program sonunda Oğuz Çetin, yapılan değerlendirmelerde şu ifadeleri kullandı:

"Pro Lisans Programı uzun bir eğitim süreci. İlk modülde konumuz iletişimdi, bu modülde ise liderlik. Aday antrenörlerimizin hazırladığı sunumlar sayesinde güncel futbol trendleri üzerine detaylı çalışmalar yapma fırsatı bulduk. Son derece verimli bir programı tamamladık."

Programın Geleceği

UEFA Pro Lisans Antrenör Eğitim Programı, altı yüz yüze eğitim modülü ve çevrimiçi eğitimlerden oluşarak 2025 yılında tamamlanması planlanıyor.