Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Twitter Birbirine Sürekli Kalp Atanları Flört Odasına Alacak

Twitter, Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra sürekli olarak yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Şimdi ise kullanıcılara flört etme imkanı sunacak. Uzun süredir test aşamasında olan yeni bir dating özelliğiyle birlikte Twitter kullanıcıları, uygulama içerisinden flört edebilecekler. İlgi duydukları kişilere özel bir kalp göndererek ilgilerini belli edecekler ve karşı tarafın kabul etmesi durumunda özel bir sohbet odasına alınacaklar. Flört etmek isteyen kullanıcılar için ekstra ücret talep edilecek. Her bir kullanıcı için yaklaşık 3 dolarlık bir ücret ödenmesi gerekecek.

Yayın Tarihi: 08.09.2023 11:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Twitter Birbirine Sürekli Kalp Atanları Flört Odasına Alacak

Twitter'dan Flört Etme Özelliği

Twitter, Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra sürekli olarak yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Şimdi ise kullanıcılara flört etme imkanı sunacak.

Yeni Dating Özelliği

Uzun süredir test aşamasında olan yeni bir dating özelliğiyle birlikte Twitter kullanıcıları, uygulama içerisinden flört edebilecekler. İlgi duydukları kişilere özel bir kalp göndererek ilgilerini belli edecekler ve karşı tarafın kabul etmesi durumunda özel bir sohbet odasına alınacaklar.

Ücretli Flört

Flört etmek isteyen kullanıcılar için ekstra ücret talep edilecek. Her bir kullanıcı için yaklaşık 3 dolarlık bir ücret ödenmesi gerekecek.