Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Twitch'ten Yepyeni Özellik Geliyor: Etkileşim Tavan Yapacak

Twitch, TwitchCon Paris etkinliğinde platforma katacağı yeni özellikleri duyurdu. Bu özellikler arasında Instagram'daki 'Hikayeler' özelliği de bulunuyor. Ayrıca Twitch, Discovery Feed (Keşif Akışı) özelliği ile yeni yayıncıların keşfedilmesini sağlayacak. Hikâyeler özelliği de Twitch'e eklenerek yayıncıların yayında olmadıkları zamanlarda bile izleyicilere ulaşmaları mümkün olacak.

Yayın Tarihi: 09.07.2023 15:29
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Twitch'ten Yepyeni Özellik Geliyor: Etkileşim Tavan Yapacak

TwitchCon Paris Etkinliğinde Yeni Özellikler Paylaşıldı

Twitch, 8 Temmuz tarihinde gerçekleştirdiği TwitchCon Paris etkinliğinde platforma katacağı yeni özellikleri duyurdu. Bu özellikler arasında Instagram'daki 'Hikayeler' özelliği de bulunuyor. Hem yayıncıların hem de moderatörlerin işini kolaylaştıracak bu özelliklerin yanı sıra Twitch, Discovery Feed (Keşif Akışı) özelliği ile yeni yayıncıların keşfedilmesini sağlayacak.

Hikâyeler Özelliği de Twitch'e Geliyor

Twitch, hikâyeler özelliğini platforma ekleyerek yayıncıların yayında olmadıkları zamanlarda bile izleyicilere ulaşmalarını sağlayacak. Hikâyeler, en çok etkileşim sağlayan izleyicilere ve abonelere özel olarak paylaşılabilecek. Ayrıca yayın duyuruları gibi bilgilendirmeler için de kullanılabilecek.

Twitch Yenilikleri Sürekli Geliştirmeye Devam Ediyor

Twitch, platforma getirdiği yenilikleri sürekli olarak geliştirmeye devam ediyor. Yapılan duyuruları görmek için buraya tıklayabilirsiniz.