Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Twitch Oyun Konsolu Tartışması ve Union Meydanı Olayları

İnternet üzerinden yayın yapan Twitch isimli içerik kanalındaki oyunlara katılabilme olanağı sunan oyun konsoluna sahip olmak isteyen kalabalık arasında bir süre sonra tartışma çıktı, bazıları ise polise saldırdı. Polis, olayların daha fazla büyümesini engellemek için Union Meydanı Parkı'nda, çoğu 14-15 yaşındaki gençlerden oluşan gençlerin parkı terk etmesini istedi. GÖZALTINA ALINDI Polisin uyarısını dinlemeyen bazı gençler ve Twitch yayıncısı Cenat gözaltına alındı. Söz konusu etkinlikte şans eseri kimse yaralanmazken bölgedeki trafik felç oldu. YouTube ve Twitch fenomeni Kai Cenat'ın New York kentindeki Union Meydanı'nda tarih ve saat vererek bedava Playstation 5 oyun konsolu, bilgisayar ve 100 dolarlık hediye kartları dağıtacağını söyledi. KAOS ÇIKTI Duyuru sonrası meydana yaklaşık 2 bin kişi toplanırken, kontrolsüz kalabalık belirlenemeyen bir sebeple kavga etmeye başladı. Görüntülerde bazı kişilerin objeleri etrafa fırlattığı, birbirlerine yumruk attığı ve yapılara tırmandığı gö

Yayın Tarihi: 05.08.2023 03:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Twitch Oyun Konsolu Tartışması ve Union Meydanı Olayları

Twitch Oyun Konsolu Tartışması ve Union Meydanı Olayları

İnternet üzerinden yayın yapan Twitch isimli içerik kanalındaki oyunlara katılabilme olanağı sunan oyun konsoluna sahip olmak isteyen kalabalık arasında bir süre sonra tartışma çıktı, bazıları ise polise saldırdı. Polis, olayların daha fazla büyümesini engellemek için Union Meydanı Parkı'nda, çoğu 14-15 yaşındaki gençlerden oluşan gençlerin parkı terk etmesini istedi.

GÖZALTINA ALINDI Polisin uyarısını dinlemeyen bazı gençler ve Twitch yayıncısı Cenat gözaltına alındı. Söz konusu etkinlikte şans eseri kimse yaralanmazken bölgedeki trafik felç oldu.

Amazon.com, Inc'in yan kuruluşu Twitch, müzik yayınları, yaratıcı içerik, video oyunları ve e-spor müsabakalarına odaklanan içeriğe sahip olarak özellikle gençler tarafından yakından takip ediliyor.

YouTube ve Twitch Fenomeni Kai Cenat'ın Union Meydanı Olayları

YouTube ve Twitch fenomeni Kai Cenat'ın New York kentindeki Union Meydanı'nda tarih ve saat vererek bedava Playstation 5 oyun konsolu, bilgisayar ve 100 dolarlık hediye kartları dağıtacağını söyledi. KAOS ÇIKTI Duyuru sonrası meydana yaklaşık 2 bin kişi toplanırken, kontrolsüz kalabalık belirlenemeyen bir sebeple kavga etmeye başladı. Görüntülerde bazı kişilerin objeleri etrafa fırlattığı, birbirlerine yumruk attığı ve yapılara tırmandığı görüldü.Kalabalığı dağıtmaya çalışan polis, göz yaşartıcı gaz kullandı.