Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Tuvalet Kağıdında Gözlerinizi Yuvasında Çıkaracak İndirim Haberi O Marketten Geldi!

Son zamanlarda kağıt ürünlerindeki fiyat artışları endişe verici bir durum haline gelmiştir. Evlerimizde en çok kullandığımız tuvalet kağıdı fiyatlarında ise en iyi indirim haberi Tarım Kredi Marketlerinden geldi. Migros Solo 8'li akıllı seçim tuvalet kağıdı %23 indirim ile 59.90 TL'den satışa çıkardığını açıkladı. Ayrıca Migros Sanal Market'te bulaşık makinesi tabletinde de indirim yapılmaktadır.

Yayın Tarihi: 14.08.2023 00:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Tuvalet Kağıdında Gözlerinizi Yuvasında Çıkaracak İndirim Haberi O Marketten Geldi!

Tuvalet Kağıdında Gözlerinizi Yuvasında Çıkaracak İndirim Haberi O Marketten Geldi!

Son 1 yılda market ürünlerine peş peşe zamlar yağmıştı. Bu zamlardan etkilenen ürünlerin başında da kağıt ürünleri geliyordu. Vatandaşı rahatlatacak iyi haber ise o marketten geldi... Kağıt ürünleri, günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçasıdır. Kitaplar, dergiler, kağıt havlular, peçeteler, karton ambalajlar, ofis malzemeleri, kağıt tabaklar ve bardaklar gibi birçok ürün kağıt kullanılarak üretilmektedir. Ancak son zamanlarda kağıt ürünlerindeki fiyat artışları endişe verici bir durum haline gelmiştir. Tüketiciler, kağıt ürünlerinin fiyatlarının yükselmesiyle daha fazla ödeme yapmak zorunda kalmaktadır. Bu da aile bütçelerini etkileyebilir ve tüketici harcamalarında kısıtlamalara neden olabilir. Evlerimizde en çok kullandığımız tuvalet kağıdı fiyatlarında ise en iyi indirim haberi Tarım Kredi Marketlerinden geldi.

Tuvalet Kağıdında Büyük İndirim!

Ülkemizdeki sevilen marketlerden biri olan Migros, Solo 8'li akıllı seçim tuvalet kağıdı %23 indirim ile 59.90 TL'den satışa çıkardığını açıkladı. İndirimden haberi olan vatandaş ise soluğu Migros'ta aldı.

Migros Sanal Market'te Bulaşık Makinesi Tabletinde İndirim!

Migros Sanal Market üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya için yarın saat 23.59'a kadar zaman var. Migros Sanal Market üzerinden indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Market internet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde kısa süreliğine büyük indirimler yapıyor.Bu kez de bulaşık makinesi tableti ve deterjan ürünlerinde kampanya düzenledi. Bu kampanyaya göre söz konusu seçili ürünlerde sepette yüzde 25 indirim yapılacaktır. Peki söz konusu indirimin detayları nelerdir?

Migros Yeni İndirim Kampanyasını Duyurdu

Migros 11 Ağustos ile 14 Ağustos tarihleri arasında Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili Bulaşık Makinesi ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptığını duyurdu.Migroskop ürünleri, Migros markalı ürünler kampanyaya dahil değildir. . Kampanyalı ürünler mağaza stoklarıyla sınırlı olacaktır. Ürünler dönemsel olarak değişmekte olduğu için ürün stoklarının anlık değişkenlik gösterebilir. Bu sebeple vermiş olduğunuz siparişinizde tedarik edilemeyen ürünler bulunabilir. Bu durumunda, kampanya koşullarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabilirsiniz.

Migros Sanal Market üzerinden yapılacak alışverişlerde geçerli olan indirimli ürünler ise şu şekildedir;

  • Bulaşık Makinesi Tabletleri
  • Deterjan Ürünleri

Bu tarz kampanyalardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.