Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TUSAŞ'a Yönelik Terör Saldırısı: Şehitlerin Kimlikleri Açıklandı

Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesinde gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin isimleri belirlendi.

Yayın Tarihi: 24.10.2024 10:03
Güncelleme Tarihi: 24.10.2024 10:03

TUSAŞ'a Yönelik Terör Saldırısı: Şehitlerin Kimlikleri Açıklandı

Kahramankazan'daki Terör Saldırısı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki tesisine gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olanların kimlikleri açıklandı. Saldırıda hayatını kaybedenlerin isimleri arasında kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun, makina mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan ve taksi şoförü Murat Arslan yer alıyor.

Olayın Ayrıntıları

Saldırı sırasında şehit olan Zahide Güçlü'nün, eşinden gelen bir çiçeği almak üzere tesisin girişine gittiği sırada terör eyleminin gerçekleştirildiği belirtildi. Ayrıca, saldırıda yaralanan 22 kişi ise çeşitli hastanelerde tedavi edilmektedir.

Teröristlerin Kaçışı

Olayla ilgili olarak, teröristlerin Kahramankazan ilçe merkezinde Arslan Taksi Durağı'na ait bir araca bindikleri ve Murat Arslan'ı öldürmeden önce aracın bagajına gizledikleri öğrenildi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine...

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olanların kimlikleri belli oldu. Şehitlerden Zahide Güçlü'nün, eşinin gönderdiği çiçeği almak üzere yerleşkenin girişine gittiği, bu sırada saldırının gerçekleştiği öğrenildi.