Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Turkuvaz Medya Grubu: İyiliğin Rengi

Turkuvaz Medya Grubu'nun üyesi olmaktan bir kez daha gurur ve mutluluk duyuldu. Grubun yardımları ve destekleriyle bölge halkının yanında durdukları vurgulandı. Kim Milyoner Olmak Ister?'in şampiyon yarışmacısına yapılan yardımlar da paylaşıldı.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 08:53
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Turkuvaz Medya Grubu: İyiliğin Rengi

Turkuvaz Medya Grubu'nun Üyeliği

Turkuvaz Medya Grubu'nun üyesi olmaktan bir kez daha gurur ve mutluluk duydum. Neden mi? Anlatayım:

Yaşadığımız son felaketlerde de bölgeye en büyük yardımı yapan, TIR'lar dolusu malzemeyi depremin ilk günlerinde ulaştıran, o günden bugüne bölge halkının yanında sırtlarını dayadıkları yalçın bir kaya gibi dimdik duran Turkuvaz Grubu'ydu.

Bizimkiler yine yaptılar yapacaklarını. Kim Milyoner Olmak Ister?'in şampiyon yarışmacısı, hepimizin gönüllerinin sultanı Rabia Birsen Göğercin'e hem 1 milyon liralık ödülü verilecek hem de Turkuvaz Medya Grubu tarafından ona sol kolunun neredeyse aynısı olan hareketli bir estetik kol protezi yaptırılacak.

Daha dün bu ülkenin hayır için yarışan kişi ve kuruluşlarına çağrıda bulunmuştum, 'Yok mu Göğercin'e kanat takacak bir hayırsever?' diye. Aslında adım gibi emindim bizim grubun taşın altına hemen elini sokacağından. Ben sadece televizyon diliyle 'teaser' (merak uyandırıcı tanıtım) yapmıştım. Turkuvaz sadece doğru haberin, özgür medyanın değil, iyiliğin de rengi...