Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

TürkTraktör, Genç Çiftçilerle Eğitimde Buluştu

Matthieu Sejourne, TürkTraktör Akademi eğitimlerinde genç çiftçilerle bir araya geldi, tarımın geleceği için eğitim vurgusu yaptı.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 12:15
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 12:23

TürkTraktör, Genç Çiftçilerle Eğitimde Buluştu

TürkTraktör ve Genç Çiftçiler Buluşması

TürkTraktör Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Lideri Matthieu Sejourne, firma bünyesindeki TürkTraktör Akademi eğitimlerinde genç çiftçilerle bir araya gelerek tarım sektörü için önemli bilgiler paylaştı.

70. Yılda Gurur ve Sorumluluk

Görevine yeni başlayan Sejourne, TürkTraktör'ün 70. yılını kutlarken, bu dönemde görevde bulunmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu dile getirdi. "Faaliyet gösterdiği her alanda öncü adımlarıyla önemli başarılara imza atan TürkTraktör, yüksek yerlilik oranı ve dünya standartlarındaki ürün kalitesiyle tarımı geleceğe hazırlamak için bugüne kadar büyük özveriyle çalıştı,” dedi.

Yeni Üretim Başarıları ve Elektrikli Traktörler

Sejourne, son dönemde 1 milyon 111 bin 111'inci traktör ve 600 bininci motor üretimlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, bu başarıların büyük bir sorumluluk getirdiğini ifade etti. Ayrıca, AR-GE sürecinin ardından yerli olarak geliştirdikleri elektrikli traktörün çiftçilerin hizmetine sunulduğunu da söyledi.

Bayi Yapılanmasındaki Dönüşüm İhtiyacı

Bayi yapılarına dikkat çeken Sejourne, "Bayi ağımızın dönüşümüne büyük önem veriyoruz. 3S plaza konsepti ile çiftçilerimize daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz. Türkiye genelinde 94 yeni tesis açtık ve bu süreçte çiftçilerimizin ihtiyaçlarına kulak veriyoruz.” şeklinde konuştu.

Sürdürülebilir Tarım İçin Eğitim Programları

Elektrikli traktörlerin yanı sıra çevreci motor teknolojilerine de değinen Sejourne, "Geleceğe Etki adlı sürdürülebilirlik stratejimiz kapsamında, çiftçilerimize en son teknoloji ürünleri tanıtmak ve teknolojik dönüşümün gücünü aktarabilmek amacıyla eğitimlerimizin sayısını artırmayı planlıyoruz. TürkTraktör Akademi eğitimlerimizle çiftçilerimiz, çevreci traktör teknolojilerinden tarımsal ekipmanlara kadar pek çok yeniliği deneyimleme fırsatı buldular.” dedi.

TürkTraktör Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Lideri Matthieu Sejourne, açıklamalarda bulundu.

TürkTraktör Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Lideri Matthieu Sejourne, açıklamalarda bulundu.