Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Turkcell, Olimpiyat Aday Sporcularını Ağırladı

Turkcell, Paris Olimpiyatları'nda yarışacak sporculara moral desteği verdi.

Yayın Tarihi: 23.07.2024 09:58
Güncelleme Tarihi: 23.07.2024 10:03

Turkcell, Olimpiyat Aday Sporcularını Ağırladı

Turkcell'den Olimpiyat Adaylarına Destek

Turkcell, Fransa'nın Paris şehrinde düzenlenecek olan yaz olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil edecek milli sporcuları ağırladı. Sporcular yanında, atletizm ve yüzme federasyonu başkanları ile antrenörler de etkinlikte yer aldı.

Ali Taha Koç’tan Moral Dolu Mesaj

Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, etkinlikte yaptığı açıklamada, "Sporun birleştirici gücüne inanıyor, Türkiye'nin gençlerinin gelişimi için sporun önemi büyük. Bu nedenle, spora yönlendirme ve olimpik branşların gelişimi bizim önceliklerimiz arasında,” dedi.

Olimpiyatlar Öncesi Bir Araya Geldiler

Koç, olimpiyatlar öncesi yüzme ve atletizm federasyon başkanları, antrenörleri ve milli sporcularla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Paris'te başarılar diliyorum, bayrağımızı gururla dalgalandıracaklarına inanıyorum," diye ekledi.

Sporun Gelişimine Yatırım

Erkan Yalçın, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı, Türkiye'nin sporcu başarısı ve tesisleşme konusunda dünya örneği çalışmalar sürdürdüğünü belirtirken, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ise kafiledeki genç atletlerin Türkiye’nin spor alanında yaptığı yatırımların sonucunu gösterdiğinin altını çizdi.

Turkcell, Paris Olimpiyatları'nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcuları ağırladı....

Turkcell, Paris Olimpiyatları'nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcuları ağırladı. Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç (orta), Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar (sol3), sporcular Kayhan Özer (sol2), Tuğba Danışmaz (sol1), milli yüzücüler Berkay Ömer Öğretir (sağ1) ve Ecem Dönmez (sağ2) ziyarette sırasında fotoğraf çektirdi.