Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türk Telekom Ventures Yapay Zeka Girişimlerine Destek Sunuyor

Türk Telekom Ventures, girişim sermayesi ile yapay zeka teknolojilerine odaklanarak girişimlerin global pazarlara açılmasını sağlıyor.

Yayın Tarihi: 25.07.2024 12:12
Güncelleme Tarihi: 25.07.2024 12:21

Türk Telekom Ventures Yapay Zeka Girişimlerine Destek Sunuyor

Yapay Zeka Girişimlerinin Geleceği

Türk Telekom Ventures, yapay zeka odaklı girişimlerin dünya genelinde büyümesine yardımcı olmak için çeşitli destekler sunarak geleceği şekillendirmeye devam ediyor.

PİLOT Programı ile Girişimlere Destek

Türk Telekom, 10 yılı aşkın süredir PİLOT hızlandırma programı ile inovatif başlangıçların gelişimine katkıda bulunuyor. Girişim sermayesi şirketi olan Türk Telekom Ventures ve TT Ventures GSYF, geleceğin teknolojilerine odaklanan girişimlere yatırım yaparak büyümelerini sağlıyor.

Yatırım Yapılan Girişimler

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, PİLOT'un 12. dönemine seçilen Mistikist, T4 People Analytics, Segmentify ve Mindsite gibi girişimler, yapay zeka çözümleriyle değer katıyor.

A.B.D. Silikon Vadisi Ofisi

Türk Telekom, A.B.D. Silikon Vadisi'nde açtığı ofisle girişimlerin global pazarlara açılmasına köprü oluyor. Yapay zeka geliştiren girişimlere odaklanan şirket, bu alanlarda önemli adımlar atıyor.

Mistikist ve T4 People Analytics

Mistikist, stres ve anksiyeteyi azaltarak iş performansını artıran yapay zeka tabanlı bir nörobilim uygulamasıdır. T4 People Analytics, yakın gelecekte işten ayrılma gibi olumsuz durumları tahmin eden makine öğrenmesi modelleri sunmakta.

Segmentify ve Mindsite Girişimleri

Segmentify, e-ticaret alanında kullanıcı deneyimini iyileştirirken, Mindsite, pazar içgörüsü sunarak markaların satış yerliliğini artırmada yardımcı olmaktadır.

Gelecek Vizyonu

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Ali Vural, Türkiye’nin teknoloji üreten bir ülke olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Vural, girişimlerin global pazara açılmaları için gereken desteği sağlama taahhüdünde bulundu.

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Ventures Genel Müdürü Muhammed Özhan, açıklamalarda bulundu.