Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türk Telekom'un START Stajım Programı İle Gençlere Kariyer Fırsatı

Türk Telekom, genç yeteneklere kariyer fırsatları sunan START Stajım programını başlattı.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 12:11
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 12:33

Türk Telekom'un START Stajım Programı İle Gençlere Kariyer Fırsatı

Türk Telekom'un Gençlere Yönelik Staj Programı Başladı

Türk Telekom, geleceğin dijital liderlerini yetiştirmek amacıyla başlattığı "START Stajım" programının yeni dönemini duyurdu. CEO Ümit Önal, gençlerin dijital geleceğin inşasında önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Yeteneklerle Geleceğe START Ver

“Yeteneklerinle Geleceğe START Ver” sloganıyla başlayan yeni dönem, gençlerin kariyer gelişimlerine katkı sağlamak için dört hafta boyunca alanında uzman isimlerden eğitim alacakları fırsatlar sunuyor.

2015'ten Beri Gençlerin Yanında

2015 yılından bu yana gençlerin kariyer yolculuklarına destek olan Türk Telekom, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlikte stajyerlerle bir araya geldi. Önal, organizasyonun gençlere sağladığı eğitim ve staj fırsatlarının önemine dikkat çekti.

Geleceğe Yatırım Olarak Gençler

Önal, Türk Telekom'un gerçekleştirdiği her yatırımı, Türkiye’nin geleceğine yapılmış bir katkı olarak gördüğünü ifade etti. "Genç yeteneklerin öğrenme ve gelişim fırsatları yakalaması kritik," diyen Önal, kariyerleri için sağlanan desteklerin, gençlerin yeteneklerini erkenden keşfetmelerine olanak tanıdığını belirtti.

Türk Telekom'un Hedefi: Dijital Gelecek

Geleceğin liderlerini desteklemek adına çalışmalarına devam edeceklerini belirten Önal, "Oğlumuzun dijital geleceğini, yarınlarımızın teminatı gençlerle birlikte inşa ediyoruz" dedi. Böylelikle Türk Telekom, ülkemizin teknoloji alanındaki rekabet gücünü artırmaya yönelik adımlarını sürdürmeye kararlıdır.

Türk Telekom'un genç yeteneklere kariyer fırsatı sunduğu "START Stajım" programının yeni dönemi...

Türk Telekom'un genç yeteneklere kariyer fırsatı sunduğu "START Stajım" programının yeni dönemi başladı. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal da katıldı.