Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması Etkinlikleri Başlıyor

Türk Telekom Prime, yaz boyunca 14 tatil beldesinde açık hava sineması etkinlikleri düzenliyor. İlk film gösterimi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Yayın Tarihi: 04.08.2024 13:04
Güncelleme Tarihi: 04.08.2024 13:04

Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması Etkinlikleri Başlıyor

Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması Başlıyor

Türk Telekom, yaz döneminin vazgeçilmezi haline gelen Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması etkinliklerini duyurdu. Eğlenceli bir yaz geçirmeyi hedefleyen bu etkinlikler, 8 Ağustos'tan itibaren Türkiye'nin çeşitli tatil beldelerinde gerçekleştirilecek.

Etkinlik Programı

Bu sene Armutlu, Ayvacık, Bozcaada, Ören, Ayvalık, Foça, Çeşme, Seferihisar, Urla, Didim, Bodrum, Datça, Fethiye ve Göcek gibi popüler noktaları kapsayan etkinliklerin başlangıcı Armutlu'da olacak. İlk gösterim, 8 Ağustos'ta yapılırken, final 29 Ağustos'ta Göcek'te gerçekleşecek.

Eğlence Dolu Günler

Etkinlikler süresince 14 farklı beldede tam 22 gün sürecek sinema gösterimlerinin yanı sıra, moderatör eşliğinde oyunlar ve yarışmalar yer alacak. Katılımcılara sürpriz hediyeler de sunulacak.

Çocuklar İçin Özel Aktiviteler

Türk Telekom Prime, aileleriyle birlikte zaman geçirmek isteyen çocukları da unutmadı. Çocukların renkli ve eğlenceli zaman geçirebileceği Türk Telekom Çocuk Oyun Alanı, etkinlik sırasında açık olacak. Her akşam gösterimler, saat 21.00'de başlayacak. Yaz akşamları için Kraliyet Konforu! Türk Telekom Prime açık hava sineması etkinlikleri, yazın tadını çıkarmak isteyenlere harika bir fırsat sunuyor.

Türk Telekom'un yaz klasiği haline gelen Türk Telekom Prime Açık hava sineması etkinlikleri 8...

Türk Telekom'un yaz klasiği haline gelen Türk Telekom Prime Açık hava sineması etkinlikleri 8 Ağustos'ta başlayacak.