Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türkiye'de de Popüler Olan 'KissCam'

Amerika'da popüler olan KissCam, artık Türkiye'de de kullanılacak. Bu eğlenceli kamera oyunu, seyircilere keyifli anlar yaşatıyor ve merakla beklenen görüntüler ortaya çıkacak.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 23:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Türkiye'de de Popüler Olan 'KissCam'

Amerika'da basketbol, beyzbol ve hokey gibi büyük spor etkinliklerinin arasında oldukça popüler olan KissCam'in ülkemizde kullanılacak olması, yalnızlara hayaller kurdurttu.

Maç sırasında dev ekrana yansıyan seyircilerin öpüşmesini teşvik eden bu eğlenceli kamera oyunu, hem seyircilere hem de izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor.

Kiss Cam ile ilgili ortaya çıkacak görüntülerse herkes tarafından merakla bekleniyor.

NBA Maçlarının Simgesi 'Kiss cam' Türkiye'de! İşte O Anlar...

NBA maçlarının fenomeni, efsanevi simgesi 'Kiss Cam' artık Türkiye'de uygulanacak. Bu haber basketbol severleri heyecanlandırdı. NBA maçlarının vazgeçilmezi olarak bilinen 'Kiss Cam' fenomeni artık Türkiye'de de izleyiciyle buluşuyor. 'Kiss Cam', maç aralarında ekrana yansıyan ve seyirciler arasından seçilen çiftlerin öpüşmelerini gösteren kamera açısıyla tanınıyor.

Bu ilginç uygulama, Türk basketbolseverlerin de ilgisini çekiyor. 'Kiss Cam' ile ilgili ortaya çıkacak görüntüler ve reaksiyonlar merakla bekleniyor.