Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türkiye Kupası 1. Tur Kura Çekimlerinde Sıra Dışı Olay!

Türkiye Kupası 1. tur eşleşmelerinin kura çekimleri sırasında yaşanan sıra dışı olaylar gündemde. Türkiye Futbol Federasyonu, takım sayısının fazla olması nedeniyle Hakkarispor ve Bingölspor'u turnuvanın dışında bıraktı. İki kulübün itirazı sonucunda Federasyonun vereceği karar merakla bekleniyor.

Yayın Tarihi: 07.09.2023 04:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Türkiye Kupası 1. Tur Kura Çekimlerinde Sıra Dışı Olay!

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur kura çekimleri sırasında ilginç olaylar yaşandı

Türkiye Kupası 1. tur eşleşmelerinin kura çekimleri bugün gerçekleştilirken yaşanan sıra dışı olay sosyal medyanın gündemine oturdu. Sports Digitale'nin özel haberine göre; Türkiye Futbol Federasyonu 1. turda takım sayısının fazla olmasından dolayı bir kura çekimi gerçekleştirerek Hakkarispor ve Bingölspor'u turnuvanın dışında bıraktı. İki kulübün yöneticilerine de bu konuyla ilgili bir gerekçe bildirilmezken Hakkarispor ve Bingölspor yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu'na itiraz başvurusunda bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu konuyla ilgili vereceği karar merakla bekleniyor.

İlk tur eşleşmelerinde takım sayısı fazla çıkınca Hakkarispor ve Bingölspor kura çekilerek turnuvanın dışında bırakıldı

Ziraat Türkiye Kupası 1. tur kura çekimleri sırasında ilginç olaylar yaşandı. İlk tur eşleşmelerinde takım sayısı fazla çıkınca Hakkarispor ve Bingölspor kura çekilerek turnuvanın dışında bırakıldı. Ağızları açık bırakan olaya ve sosyal medyadan gelen kura tepkisine birlikte bakalım.

Siz kupada iki takımımızın elenmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?