Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Türkan Şoray'ın Doğum Günü Kutlaması ve Estetikleri

Geçtiğimiz aylarda 78 yaşına basan Türkan Şoray, son zamanlarda verdiği kilolar ve estetiklerle oldukça konuşulmuştu. Eski formuna kavuşan ünlü oyuncu, bugün sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Türkan Şoray, kızının doğum gününü kutladı. Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal 39 yaşında bastı... Ünlü oyuncu yayınladığı duygusal mesajda, 'Benim güzel kızım Yağmur❤️um kurabiyem.. En değerli varlığım, iyi ki doğdun. Hayatımın umudu, sevinci, gururum oldun. Tüm hayallerin gerçek olsun???????? Yüreğimin titrediği???? Yağmur'um, hayat güzel kalbine göre hep güzellikler getirsin.' ifadelerini kullandı. Türk sinemasında 'Sultan' lakabıyla anılan Türkan Şoray son olarak kariyerinin ilk yıllarındaki halleri ile sosyal medyaya damga vurmuştu. 20 kilo veren ve eski formuna kavuşan Türkan Şoray'ın fransız askısı yöntemi ile de gençleşmişti. Türkan Şoray'ın aslında geçmişinde de bir çok estetik operasyon var. Henüz kariyerinin başındayken burnunu, dudağını yaptıran Türkan Şoray'ın ilk bakışta tahmin e

Yayın Tarihi: 23.10.2023 20:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Türkan Şoray'ın Doğum Günü Kutlaması ve Estetikleri

Türkan Şoray'ın Doğum Günü Kutlaması

Geçtiğimiz aylarda 78 yaşına basan Türkan Şoray, son zamanlarda verdiği kilolar ve estetiklerle oldukça konuşulmuştu. Eski formuna kavuşan ünlü oyuncu, bugün sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Türkan Şoray, kızının doğum gününü kutladı. Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal 39 yaşında bastı...

'KURABİYEM'

Ünlü oyuncu yayınladığı duygusal mesajda, 'Benim güzel kızım Yağmur❤️um kurabiyem.. En değerli varlığım, iyi ki doğdun. Hayatımın umudu, sevinci, gururum oldun. Tüm hayallerin gerçek olsun???????? Yüreğimin titrediği???? Yağmur'um, hayat güzel kalbine göre hep güzellikler getirsin.' ifadelerini kullandı.

Türkan Şoray'ın Estetikleri

Türk sinemasında 'Sultan' lakabıyla anılan Türkan Şoray son olarak kariyerinin ilk yıllarındaki halleri ile sosyal medyaya damga vurmuştu. 20 kilo veren ve eski formuna kavuşan Türkan Şoray'ın fransız askısı yöntemi ile de gençleşmişti. Türkan Şoray'ın aslında geçmişinde de bir çok estetik operasyon var. Henüz kariyerinin başındayken burnunu, dudağını yaptıran Türkan Şoray'ın ilk bakışta tahmin edilemeyen estetiklerini duyanlar şoke olmuştu. Türkan Şoray'ın estetiksiz hali ise sosyal medyada gündem olmuştu. Fotoğrafları paylaşan hollywoodyuzleri isimli sayfa Şoray'ın iki kez geçirdiği estetik işlem sonrası doğal bir burna kavuştuğunu belirtti.

Türkan Şoray'ın Spor Şıklığı

Türk Sineması'nda sayısız filmde rol alan Türkan Şoray, son olarak Instagram hesabından tatil pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Türkan Şoray yıllara meydan okuyan güzelliğiyle övgüleri toplamıştı. Türkan Şoray spor şıklığı ile övgüleri topladı. Kot pantolon - gömlek kombini ile tam not aldı. Türkan Şoray'ın 'Yazdan kalma bir gün' diyerek paylaştığı karesi oldukça cool bulundu. Hayranlarından Türkan Şoray'a 'Sultanım bu nasıl aura' yorumlarında bulundu.